Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

24 Aralık 2024 12:23

Almış olduğum Arçelik klima ses yapmaya başladı. Servis kaydı oluşturduk, oluşturmaz olaydık. Üç kere motor değiştirdiler. Ses azalacağına daha fazla arttı. Takılan motorların hepsi bozuk ve hepsi sesli çalışıyor. Bir türlü onarılamadı. Fabrika, ürünün arkasında durmuyor. Arçelik, kurumsal firma olmaktan çıkmış, müşteri memnuniyeti sıfır. Firma tamamıyla ilgisiz davranıyor. Bunu bütün yakın çevreme ve ulaşabildiğim herkese, Arçelik'in insanları nasıl mağdur ettiğini söyleyeceğim. Mağdur etmekten başka bir şey yapılmıyor.

24 Aralık 2024 15:06 (Şikayetten 2 saat sonra)
24 Aralık 2024 18:46

Batman servisinden sesli çalışmadan dolayı3 kez motor değişti defalarca servis evimize gelip gitti ve bir çözüm bulunamadı ve ben bir yıl kadar sürekli servis bizi mağdur etti komşular sesten rahatsız onarım yapılmadı şimdi de garantisi bitti 10 bin tl ücret isteniyor bu hak mıdır

07 Ocak 2025 15:44

Çok kötü markaya dönüştürlmüş hem ilgisiz hem vurdumduymaz olmuşlar bir daha kimseye önermem ve bana sorupta almak isteyenlerde almamaları için tembilerim vasat bir markaya dönüşmüşsünüz basit markalar daha iyi ürünlerinin arkasında duruyor yazık

Cesur
Cesur

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bana bozuk klima sattılar. Aldıktan bir iki ay sonra dis üniteyi alıp götürdüler, 1 ay sonra getirip taktılar. Sonrasında iç üniteden parça aldılar bir o kadar gün sonra yeni parça getirip taktılar. 3. Defa çağırdım iç üniteden kabloların yerlerini değiştirdiler. 2 gün önce yine çağırdım. Tabii ki bu aralarda defalarca talep açtım gidip geldiler. Sonuç: Hikaye anlattip durdular. Salonumuz otoyoldaki tırlar gibi sesle yankılanıp duruyor. Mahkemeye vermekten başka çarem kalmadı. Mağdur olduğum klimasız kaldığım Günler için para talep edeceğim.

Sevcan
19 Temmuz 2024 13:40