Sedat sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 22:34

Arçelik'ten 2020 yılında evime almış olduğum model: 12325 klimadan 4 yıldır montaj hatası yüzünden randıman alamadım. Her sene servis gelip boşalan gazı tekrar doldurup gitti. En fazla 20 gün düzgün çalışıp sonrasında eski haline dönüyordu. Bu sene tekrar servis çağırdım. Talep Takibi (469272117) 06/07/2024 te Sultangazi servisinden geldiler. Yine aynı şekilde gaz boşalmıştı, gaz basabileceklerini söylediler, Ancak bu sefer arızanın kesin çözümünü talep ettim. Montaj hatası olduğu konusunda ısrar ettim. Klimayı komple sökerek test edebileceklerini, bu durumun 1 hafta 10 gün kadar sürebileceğini söylediler. Kabul ettim. Klimayı sökerken usta kırık ve montaj esnasında yamultulmuş kısımları tespit etti. Ben de fotoğrafladım durumu. Zaten montaj aşamasında da son derece amatör bir ekip gelmişti. Sorun şu ki 14 gün oldu ortada ne servis ne klima var, ne de iletişim merkezinden öte gidebiliyorum. 14/07/2024 de montaja gelineceği bilgisi verilmesine rağmen ortada ne klima ne de servis var. Serinlemek için klima taktırdığımız evde 4 yıldır servisinizin montaj hatası yüzünden telef olduk, üzerine bir de ulaşılamayan servisiniz. Arçelik klima almakla son derece büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum. Arçelik Kurumsal gibi gözüküyor ancak prensipleri olmayan, disiplinsiz bir servis ağı var. Tavsiye edemiyorum, neden mi? Mağdur olursunuz.

23 Temmuz 2024 11:48 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Temmuz 2024 07:21

Müşteri memnuniyeti kavramınız Koca bir yalan sadece. Bir bayan beni aradı derdimi dinledi, "sizi anlıyorum" dedi "durumu çözeceğim" dedi ve kapattı. 2 gündür Arayan soran veya çözüm üreten yok. Sultangazi Servise ben gittim, biraz uğraş sonucu iş emrini takip ederek personelden klimamın serviste bir köşede beklediği bilgisini aldım. Sonuç yarın "size döneceğiz"... Sağ olsun Arkadaşlar bir zahmet döndüler ve "kondanser değişecek, borular değişecek toplam 9000 küsur"!. Ben de otomotiv sektöründeyim ve az çok araçlarda ki klimalardan konuya hakimim. Kondanser ve boru demek zaten klima gazının içinde dolaştığı kısım. Klima garanti süresinde de servis çağırdım, neden o dönemlerde her gaz boşalttığında sadece gaz basıp gittiğinizde bu parçaları değişmediniz? İnsan bu kadar da saf yerine konmaz. Size anladığınız dilden, hukuki kanaldan konuşmak hak oldu. Hiçbir işlem yapılmadan klimamı geri istedim.

27 Temmuz 2024 07:30
arcelik-klima-montaj-hatasi-sonrasi-yasanan-4-yillik-magduriyet-1.jpg

Sıfır Montaj esnasında duvar aparatımın bu hale getirildiğini ancak sökülünce anlayabildik. Klima bakalitleri de bu nedenle kırıkmış. Düz aparatı bu hale getiren amatör zihniyet klimanın diğer aksamlarına kim bilir ne yapmıştır? Bizde uğraşıp duralım. 4 sene Arçelik klimayı aspiratör diye kullandırdınız bize. Bu ayıp size yeter.

24 Temmuz 2023 17:15

17 Temmuz 2024 20:37
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Montaj Hatası Ve Servis Sürecindeki Mağduriyet

21 Haziran 2025 12:49