Arçelik Kahve Makinesi - Servis Parça Sattı Ancak Sorunu Çözmedi!

10 Haziran 2024 19:373.472

Arçelik Telve Türk Kahvesi makinemiz, eksik su aldığı ve cezve dibinde kahve tortusu bıraktığı için, yetkili servise vererek sorunun incelenmesini/giderilmesini istedik.

Daha sonra servis tarafından aranarak sorunun tespit edildiği ve bazı parçaların değiştirilerek bu sorunun ortadan kaldırılacağı bilgisi aldık. Bu tutar : 2.940, -tl idi.

Makinenin sorunlarının düzeleceği bilgisi doğrultusunda bu ücreti ödemeyi kabul ettik.

Daha sonra servis tarafından aranarak hazır olduğu bilgisi verilmesi üzerine giderek makinemizi teslim aldık. Ancak evde yaptığımız ilk denemede, aynı sorunun sürdüğünü gördük. Ertesi gün ilgili servisi arayarak sorunumuzun sürdüğünü bildirdik. Kendileri ile randevulaşarak ürünü yeniden götürdük. Servis yetkilileri dışında servis teknisyeni ile birlikte makineyi incelediğimizde, 3. Kademede sıradan (en küçük boy) fincanı doldurmadığını birlikte de gördük.

Ve sonuç olarak sorunumuz çözülmediğinden, takılan parçaların sökülmesini ve makinemizin ilk teslim ettiğimiz haliyle tarafımıza iade edilmesini talep ettik.

Ancak geldiğimiz noktada, servis teknisyeninin o gün kabul etmesine karşın şimdi yetkilileri kabul etmeyerek makineyi, hem bu 2.940, -tl’lik parçaları takılmış haliyle, hem de sorunumuz çözülmediği haliyle iade etmek istiyor. Açıklamaları ise “sizin için sipariş ettiğimiz bu parçaları Arçelik bizden iade almıyor o sebeple bu parçaları iade alamayız” şeklinde oldu. Oysa sorun çözümünü taahhüt ederek sorunu çözememe karşısında bunun iadesinin koşulsuz sağlanması gerekir idi.

Sorunu taşıdığımız müşteri hizmetleri de sorunu çözmedi. Arçelik bir pişmanlık halini aldı.

11 Haziran 2024 15:08 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

13 Haziran 2024 21:56

Hiçbir gelişme olmadı. Böyle ciddiyetsiz bir firma inanılır gibi değil. Özetle arızalı cihaz için 2.945 TL kart değişimi yapıp, yine arızalı şekilde teslim etmeye çalışıyorlar, teslim almıyorum. Teslim almadım, almayacağım.

5 Şubat 2025 23:15

Meraklısına: Arçelik hiçbir şekilde bu haksız kazancını iptal etmedi, parayı iade etmedi, makine hala aynı, hala bozuk. Hakkım onlara helal değil...

Arçelik Web Sitesinden Yedek Parça Aldım, Pişman Oldum

Hamit
24 Kasım 2023 17:004.579

Arçelik web sitesi üzerinden Telve K3190 Türk kahvesi makinesi için bir adet cezve sipariş ettim. Kargo ile eve teslim e...

Arçelik Servis Kahve Makinamı Kullanılmaz Hale Getirdiler!

Tuğba
Tuğba
4 Ekim 2023 21:565.055

Arçelik telve makinemizi az çıkardığı için servise gönderdik, onu düzelttik bu arada cezve alt taban değişimi de yapalım...

1 Destek

Arçelik Telve Türk Kahvesi Makinesi Hayal Kırıklığı

Sedef
26 Kasım 2024 11:434.206

Arçelik Telve Türk kahvesi makinesi aldım. Daha 1 senesi dolmadan 3 kez servise gitti, problemler çözülemeden geri geldi...

Arçelik Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı: Üretim Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Gülay
Gülay
2 Kasım 2024 12:031.459

Arçelik su hazneli çift cezve telve Türk kahve makinesinin cezvesini elde yıkarken cezve ile sapı birbirinden ayrıldı. P...

Tümünü Gör

Meryem
Arçelik K 3300 Mini Telve Kahve Makinesi Kahveyi Akıtıyor

Arçelik K 3300Mini Telve Kahve Makinesi Kahveyi Akıtıyor

İrem
Arçelik Imperium Barista 3353 Espresso Makinesi Süt Haznesi Sorunu!

Arçelik ImperiumBarista 3353 Espresso Makinesi Süt Haznesi Sorunu!

Cansu
Arçelik Ana Kart Değişim Olduğu Halde Aynı Sorun