Arçelik İzmit Yetkili Servis

Arçelik İzmit Yetkili Servis
25 Mayıs 2024 15:58

10 gün önceden 25 Mayıs için saat 17-19 arasına klima sökmek için servis randevusu oluşturdum. Sabahtan bir numara aramış o numaraya geri döndüm ama zaten çalmıyordu. Saat 14 gibi de telefonum bir kere çaldırıp kapatıldı açmaya yetişemedim. 15 dakika sonra SMS linkindeki numarayı aradım. İzmit yetkili servisiydi. Sizi arayıp ulaşamamışlar o yüzden randevunuz iptal oldu dediler. Benim randevum saat 17-19 arasında nasıl iptal edebilirsiniz 10 gün önceden planladığımı söyledim. Yapacak bir şey yok pazartesiye randevu verelim dediler. Ki konuştuğumuzda saat 15 bile değildi.
Sonrasında Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Yetkili servisin randevu saatlerine uyması gerektiği gereken uyarının yapılacağı söylendi. Ama benim işim çözüldü mü böyle söylenince. Gerçekten kurumsalız diyorsanız diyeceksiniz ki evet randevu saatiniz daha gelmemiş zaten. Size bu yaşattığımız için özür dileriz. Randevu saatinizde ekipler evinize gelecek ve bu sananlardan ötürü de size yüzde 5 veya 10 her neyse ikramımız olacak dersiniz.

26 Mayıs 2024 12:30 (Şikayetten 20 saat sonra)

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 00:23
Arçelik Klima Bozuk
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
12 Nisan 2025 12:26

18 Temmuz 2024 21:20
Aylin sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2023 10:39
"Hızlı dönüşünüz ve çözüm sürecine katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim."
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Randevu Değişiklik Mesajı Hiçbir Anlamı Yok

Serkan