Arçelik İnverter Klima Soğutmuyor Ve Vakum Yapılmadan Takıldı

28 Temmuz 2024 17:40

Arçelik firmasından biri 18000 BTU diğeri 12000 BTU iki adet klima aldım. 18000 BTU klimanın montajı 06.04.2024 tarihinde,12000 BTU klimanın montajı da 04.05.2024 tarihinde yapıldı. Yani yaklaşık 2-3 ay oldu ve vakumlama yapılmadan takıldı. (Yapılmadan kesinlikle takılmaması gerekiyordu). Şu an Adana'da yaşıyorum ve kesinlikle soğutma konusunda istediğimiz verimi alamıyoruz ve 18000 BTU klima su akıtıyor. İnsan klimanın karşısında terler mi tam olarak öyle. Hiçbir şekilde soğutmuyor. Aldığım ürünlerin değişimini talep ediyorum. Eğer yapılmaz ise de akla gelebilecek her yere şikayet etmeyi düşünüyorum evimde her şey Arçelik gerçekten hiç yakışmadı böyle bir markaya.

28 Temmuz 2024 17:25

Arçelik firmasından bir adet 12000 BTU bir adet de 18000 BTU klima aldım. 12000 BTU klimanın montajı 04.05.2024 tarihinde, 18000 BTU klimanın montajı 06.04.2024 tarihinde yapıldı. (vakumlama yapılmadan takıldı ve kesinlikle yapılması gerekiyordu). Adana'da yaşıyorum ve kesinlikle soğutma anlamında istediğimiz verimi alamadık. İnsan klimanın karşısında terler mi o durumdayız şu an. Ürünlerin değişimini talep ediyorum. Eğer yapılmaz ise de akla gelebilecek her yere şikayet etmeyi düşünüyorum. Görselde görüldüğü üzere evimdeki her şey Arçelik gerçekten böyle bir firmaya yakışmıyor.

Ek
29 Temmuz 2024 14:58 (Şikayetten 21 saat sonra)
06 Ağustos 2024 09:17

Şikayetimle ilgili ufak bir düzeltme yapmak istiyorum vakumlama yapıldı evet ama sonradan yapıldı. İlk takıldığı anda yapılması gerekiyordu. Montaj aşamasında yapılmadı. Vakumlama yapmaya gelen servis çalışanından memnundum sağ olsun çok yardımcı oldu ama sorun halen devam ediyor maalesef.

Levent

Merhaba sizinle aynı durumdayım klima soğutmuyor değişim yapıldı mı ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettiniz mi sonuç ne oldu iyi günler

Furkan

İyi günler hocam sonradan havası boşaltılıp vakumlama yapıldı ve 18lik klimanın iç ünitesi değişti su da akıtıyordu çünkü. Şimdilik daha iyi 👍

Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 14:54
Arçelik Klima Montaj Sorunu ve Yetersiz Soğutma Performansı

14 Ağustos 2024 13:13
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Montaj Ve Servis Kabusu

12 Ağustos 2024 10:11