Arçelik Harmony Set Fırın Altı Pişirmiyor

19 Mart 2024 00:10

15.02.2024 tarihinde Arçelik Harmony ankastre seti satın aldım. Ankara Mamak Türközü şubesinden aldığım fırının alt pişirme ayarı bulunmuyor ve altını hiç pişirmiyor. Kek, börek, çörek gibi birçok şey denedim. Yarım saat boyunca ısıtsam da pişirmiyor. Ürünümü iade etmek istiyorum. Kullanamadığım ürüne 20 bin lira ödedim. İletişime geçilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

25 Mayıs 2024 23:59

Arçelik Harmony fırın ısıtmıyor daha önce şikayet oluşturdum servisten arandım pişirme için servis geldi gitti ama daha sonra ben denediğimde fırın hiçbir şekilde ısınmadı. Servis gelmeden en azından fırının üstü ısınıyor altı ısınmıyordu servis gelip gittikten sonra fırın hiçbir şekilde ısınmaz oldu. Aldığım ürünü kullanamadım ayıplı ürün satıldığını düşünüyorum. Hakkımı arayacağım.

19 Mart 2024 11:09 (Şikayetten 10 saat sonra)

Bilge sonuçtan çok memnun

10 Nisan 2024 01:13
"Başta biraz uğraştık evet çünkü üründe arıza yoktu projesi alt rezistansının olmaması şeklinde tasarlanmıştı. Ama çok şükür aradaki farkı vererek üst modeli ile değişim sağladık. 1 hafta içinde işlem gerçekleştirildi. Arçelik çalışanlarına bunun için teşekkür ederiz"
Arçelik Harmony Ankastre Set Fırın Altı Pişirmiyor.
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 10:55
Arçelik Harmony Serisi Fırın Alt Pişirme Sorunu
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 10:18

Barış