Kaan sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2023 01:46

11/04/2023 tarihinde Arçelik ten almış olduğum afc 361G model fırında ilk defa Air fry modunda yemek yapmayı denedik Air fry için özel verilen tepsisinde ürünleri pişirdik fakat yağlar fırının tabanına akmış oldu. İlk aldığımızda belirtilen şekilde özel temizleyicisi ile ki zarar görmesin fırın diye ekstra para vererek almıştık bu şekilde temizledik. Ancak fırında lekeler çıkmadı 3-4 defa temizleme modunda çalıştırmış olmamıza rağmen lekeler çıkmadı konu ile ilgili desteğinizi rica ediyorum. Bu şekilde kullanımı kabul etmiyorum. İlk seferde bu denli kirlenme kabul edilebilir değil gerekirse ürünün değişimini talep ediyorum.

04 Ağustos 2023 12:00

11/04/2023 tarihinde Arçelik ten almış olduğum afc 361G model fırında ikinci defa Air fry modunda yemek yapmayı denedik fırının tabanına akan yağlar nedeniyle iç kaplaması değişen üründe yine fırında oluşan lekeler çıkmadı 3-4 defa temizleme modunda çalıştırmış olmamıza rağmen lekeleri çıkaramadık konu ile ilgili gelen servis ekibi de yağları çıkaramadı desteğinizi rica ediyorum. Bu şekilde kullanımı kabul etmiyorum. İlk seferde bu denli kirlenme olmuştu yine aynı sorunla karşı karşıya kalmıştık

Ek
Ek
19 Mayıs 2023 11:08 (Şikayetten 9 saat sonra)
26 Mayıs 2023 14:06

Fırının iç kaplaması değişti fakat ilk teslimatta eksik olan bu şikayet sürecinde de gönderileceği çağrı merkezi tarafından onaylanan eksik tepsiler tarafıma ulaşmadı ücretli verileceği söylendi çağrı merkezi kayıtları incelendiğinde tepsilerin tarafıma gönderileceği iletilmişti oysa ücretsiz olarak eksik parçalarında ivedi şekilde tarafıma ulaştırılmasını yasal haklarım saklı kalmak koşulu ile talep ediyorum

18 Ağustos 2023 11:38

Konuyu sizde Tüketici Hakları'na yaptığım şikayet üzerinden 2023/0420.2726 şikayet numarası ile takip edebilirsiniz

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 11:28
Samed sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2024 19:42
"Arçelik firması tüm sorunlarımla ilgilendi ve sorunlarımı çözdü. Arçelik yetkililerine servisine çok teşekkür ederim..."

12 Mart 2024 12:12

25 Temmuz 2024 22:11