Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Etimesgut Gümüşay Bayi

27 Şubat 2024 16:07

Arçelik firmasından Ankara Etimesgut bölgesinde bulunan gümüşay bayisinden 8 ay önce beyaz eşya seti aldık. Ürünlerimizi hemen kullanmayacağımız için depolarında bekletmelerini istedik ve ürünlerimizi ne zaman istersek o zaman teslimat yapılacağını söylediler. İki aydır ürünlerimizin teslim olmasını bekliyoruz sürekli oyalayıp durdular ve geçen hafta ürünlerimizi teslim etmeye geldiklerinde eşyalarımızın teşhir olduğunu hatta bulaşık makinemizin üst kapağının kırık olduğunu ve buzdolabımızın çizik olduğunu söyleyerek ürünleri gelen servisle geri göndermek istedik. Bunun üzerine servis personeli bize ek garanti vermeyi teklif etti. Kabul etmediğimiz için ürünleri firmaya gönderdik. Bir haftadır her gün müşteri hizmetlerini arayıp şikayetimizi dile getiriyoruz ne bir yetkili kişiyle görüşme sağlayabiliyoruz ne de sağlıklı bir geri dönüş alıyoruz. Hatta ürünlerimizin değişimini Ankara bölge müdürlüğünün kabul etmediğini yine garanti sürecinin uzatılması konusunda ısrarcı oluyorlar. Bu nasıl bir müşteri memnuniyetidir? Ürünlerimizin sağlam ve sıfır bir şekilde teslim edilmediği sürece dava yoluna gideceğimizi bildikleri halde bizi mağdur etmeye devam ediyorsunuz! En kısa süre içerisinde çözüm bekliyoruz.

27 Şubat 2024 17:06 (Şikayetten 58 dakika sonra)
Hilal
Hilal
04 Mart 2024 19:40

Bir hafta oldu ve hala dönüş yapan sorunumuzla ilgilenen yok. Bu nasıl müşteri memnuniyetidir!

18 Eylül 2023 14:18
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Beyaz Eşyalar Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti Çözülmüyor

09 Eylül 2025 09:59
Berna sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 20:22
Arçelik Kurulum Ve Garanti Mağduriyeti