Arçelik Dik Süpürge Sorunu: Hatalı Ürün Ve Ulaşılmaz Servis

Arçelik Dik Süpürge Sorunu: Hatalı Ürün Ve Ulaşılmaz Servis
04 Kasım 2024 12:16

20-10-2024 tarihinde Erzurum MNG Arçelik AVM (cihan grup) mağazasından SD 9361 model dik süpürge aldık. Tüm talimatlar uyarak kurduk çalıştırmaya başladık, yalnız durmadan hata veriyor. Çabukça şarj bitiyor deyim yerindeyse bin pişman olduk. Biraz araştırınca bu ürünü alan herkes bu tip sıkıntılarla karşılaşıyormuş, neden piyasaya sıkıntılı ürünleri koyuyorsunuz, insanlar parayı kolay kazanmıyor ayrıca koskoca firmanın (Arçelik'in) itibarına da zarar veriyor. Ürünü satın aldığım yeri aradım. Bana servis numarası diye 0545******23 numaralı numarayı verdi, ulaşılamıyor. Lütfen mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.
Arçelik gibi yerli ve büyük değerli firmamız bu sorunu çözecektir.
Müşteri olarak irtibat numaram;0530*****15

04 Kasım 2024 16:25 (Şikayetten 4 saat sonra)
13 Kasım 2024 16:19
arcelik-dik-supurge-sorunu-hatali-urun-ve-ulasilmaz-servis-1.jpg

Öncelikle iyi günler yapılan çözümden memnun değilim. Çünkü çözüm için gelen arkadaş ürünü kontrol etti filtre vs. Şarj problemi olabilir diye aldı götürdü. Devamında kontrol bitti teslim için eve getirdiler fitresi pis diye değiştiklerini söyledi ler ve benden 200 TL talep ettiler. Süpürgenin teslim edildiği gün süpürge ile aldığım 20 günlük makinem kapak conta hatası verdi gelen arkadaş bunun kullanıcı hatası olduğunu ücretli olacağını söyledi. Halbuki 25 günlük ürün dikkatli kullanım yapıyoruz. Neden böyle olsun diye söyledik temsilciye oda bize bu defa çamaşır makinesini yaparız olmazsa onu ücretsiz yapar onunla mahsuplaştırma yaparız dedi. Yazık parayı kolay kazanmıyoruz.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Şarjlı Süpürgede Sürekli Arıza Ve Yetersiz Çözüm

03 Temmuz 2025 14:51