Ali sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Tozlu Bırakıyor

28 Kasım 2023 11:08

Arçelik 9140 pm çamaşır makinesini sıfır alıp 2023 Mayıs ayında kullanmaya başladım. O günden beri 3-4 kere servis çağırdım. Makinenin çalışmasında hiçbir problem yok. Sadece yıkama yaparken elbiselerin üzerinde bulunan tozu yıkama sonrasında tahliye edemiyor. Özellikle siyahlarda ve koyu renklilerde sanki makine hiç yıkamamış gibi elbiselerin üstü hep pamukçuk ve toz dolu oluyor. Gelen servisler makinenin çalışmasında sıkıntı olmadığını söyleyip hiç dokunmadan gittiler. Servise şunu da söyledim. Bana inanmıyorsanız alın makineyi 1-2 hafta test edin. Buna rağmen makineyi taşıyıp yorulmamak için hiç takmadılar bile. Her yıkamadan sonra toz toplayan ruloyla elbiselerin tekrar üstünden geçmek zorunda kalıyorum. Hiç memnun değilim. Müşteri memnuniyeti tam anlamıyla sıfır.

arcelik-camasir-makinesi-tozlu-birakiyor-4.jpg
arcelik-camasir-makinesi-tozlu-birakiyor-3.jpg
28 Kasım 2023 14:17 (Şikayetten 3 saat sonra)
Ali
28 Kasım 2023 14:43

Sayın Yetkili, Firmanızdan sürekli olarak servise yönlendiriliyorum. Fakat servisten bir tık ileriye gidemiyorum. Çünkü sağlamış olduğunuz servisinizin çalışma şekli yanlış. Teknik servis bir eve gidip şikayetle ilgili hiçbir şey yapmayıp, yapmış gibi sisteminize problem görülmemiştir yazıp not ediyorsa, siz o servisle bir yere varamazsınız. Benim makinem sıfır olmasına rağmen bu konuyla ilgili evime 4 kere servis geldi ve benim sorunum hala devam ediyor. Sizin müşteri memnuniyeti anlayışınız buysa benim diyecek bir lafım yok. Konuyla ilgili makine değişimi yapılacaksa elbette memnun olurum. Fakat sorun bu şekilde devam edecekse ne yazık ki Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. İyi çalışmalar.

Merve

Merhaba sorun çözüldü mü? Memnun değil misiniz hala modelden?

Ali

Sorun şöyle çözüldü. O evden taşındım. Taşınınca yeni evde yaptığım yıkamalarda eskisi gibi toz bırakmıyor. Siyahlarda yine azda olsa kalıyor. Önceki sıkıntıya göre bunu öpüp başımın üstüne koyarım. Fakat bir daha asla Arçelik'ten alışveriş yapmam. Bu net yani. Gidin iki kuruş fazla para verin benim çektiğim rezil. İği çekmeyin. Çünkü hiçbir türlü malının arkasında durmuyor.

Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Muhsin
11 Haziran 2023 23:44

Tuğba
10 Kasım 2023 20:06
Arçelik 10120M Çamaşır Makinesi Toz İçinde Çamaşırlar
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
10 Mayıs 2024 14:33