26 Kasım 2024 16:20

Merhaba,
Arçelik'ten evlendiğim dönem, 2022 yılında çamaşır makinesi aldım. Fakat yeni evliyim, banyo havlusu yıkamamda makinenin kazanındaki tel çıktı, evimi su bastı. Çamaşır su dolu şekilde içinde kaldı. Gelen servis, garantimden makinenin telini yerine oturtturup gitti ancak lastiğim deforme oldu. Değiştirmedi, bu şekilde kullanmaya devam ettim. Bir sene sonra makinenin deforme olan lastik yırtıldı, evimi tekrar su bastı. Reflülü bebeğim var, bu devirde çamaşırları elimde yıkıyorum. Üstelik garantim devam ettiği halde bana ücretli işlem demektedir servis. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum.

28 Kasım 2024 01:50

Arçelik çamaşır makinesi ile aldığımdan bu zamana kadar sorun yaşıyorum ilk evlendiğimde makinenin teli çıktığında mağdur edildim garanti kapsamında sadece servis adresime geldi teli taktı ve gitti deforme olan lastiğim değişmedi bir yıl sonra deforme olan lastik yırtılınca olan garanti şartımdan yararlandırmayıp ücret isteyen firma ve 3 gündür mağdur ediliyorum firmaya soracaklarmış garanti kapsamı içinde mi değil mi devamlı kusan bebeğim var elimle çamaşır yıkıyorum yazık gerçekten mağdurun böylesi

Ek
Ek
27 Kasım 2024 10:23 (Şikayetten 18 saat sonra)
Ali
Ali
28 Kasım 2024 01:55
Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Su Baskını Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Hiçbir şekilde çözümünüz yok firmadan haber bekliyoruz demenizden başka bana zaman kaybı 2 gündür bebeğimin kıyafetlerini elimle yıkıyorum. Rica ediyorum olan garantim içinde makinenin sorunun giderilmesi acil şekilde. Lastik deforme teli takılıp gitti deforme olan lastik garantimden değişmedi bir yıl sonra deforme olan lastik yırtıldı tekrar mağdurum makineyi aldım alalı sorun yaşıyorum ya

Resmigül
26 Haziran 2024 10:14
Arçelik Garantisi Devam Eden Çamaşır Makinesi
Arçelik Garantisi Devam Eden Çamaşır Makinesi
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 10:30
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 19:13
Arçelik Çamaşır Makinesi Kıyafetleri Yırtıyor!

07 Mayıs 2024 13:16
Levent sonuçtan çok memnun