Şükrü sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Çamaşırlara Zarar Veriyor

11 Aralık 2023 10:42
Şükrü'nün Teşekkür Mesajı
“Merhaba, Başka bir servis gönderildi, gelen arkadaş çok ilgili yaklaşarak sorunun sebebini tane tane anlatmış sağ olsun. Şimdilik sorunumuz çözüldü. Teşekkürler”

Merhaba,
Geçtiğimiz yılın dördüncü ayında anneme Arçelik marka 7100 model çamaşır makinesi aldık. Ancak makine geldiğinden beri çamaşırları yırtıyor. Bu özel bir durum olmasa da çamaşırlar ezilmiş ve yırtılmış şekilde çıkıyor.
Birkaç kez servis çağırdık fakat durumun bizim kullanımımızla ilgili olduğunu söylediler. Annem yırtılan çamaşırları da göstermiş ancak 'Bu makine yapmış olamaz' demişler. Biz kendi kendimize çamaşırlarımızı yırtacak değiliz. Daha önceki evdeki on yıllık makinede hiç böyle bir sorun yaşanmamıştı. Arkadaşlarımız '40 derecede yıkayın, devri 800 yapın' diyor. O zaman size soruyorum, sevgili Arçelik mühendisleri, bu makineye 60 derece ve 1200 devir seçeneklerini neden koydunuz? Hatta servis elemanlarından biri çamaşırları fileye koymamızı önermiş. Ben evde olmadığım ve annemle yaşamadığım için, servis elemanları annemi ciddiye almıyor olabilir.
Benzer bir durum bulaşık makinesinde de yaşanmıştı. Makinenin üst kısmı yıkamıyordu ve servis elemanları, makineyi nasıl kullanmamız gerektiğini anlatıp gidiyordu. Meğerse biz yanlış yerleştiriyormuşuz. Sonunda şikayetim üzerine daha deneyimli bir servis elemanı geldi ve baktı ki, üste giden boru takılı değilmiş. Yani kısacası, bu servis elemanlarının tavırları beni çok rahatsız ediyor.
Yerli malı diyoruz, her şeyimizi Arçelik'ten alıyoruz. Ama son zamanlarda memnuniyetim kalmadı. Eminim yine benzer bir sorunla karşılaşacağım ve bu da ürün kaynaklı olacak.
Acil olarak sorunumun çözülmesini talep ediyorum çünkü Arçelik servis hizmetlerinden artık yoruldum.

11 Aralık 2023 14:23 (Şikayetten 3 saat sonra)
13 Aralık 2023 07:39

Arçelik Bin Pişman Ettiniz

27 Şubat 2024 00:25
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
02 Ocak 2024 18:29
"Merhaba, Eskişehir de oturuyorum ben. Servis geldi birkaç defa ve sonunda makinenin üretim hatası olduğunu söylediler, değişim yaptılar. Değişim olan makinede sıkıntı yaşamıyorum şu an. Teşekkürler..."
Süleyman sonucu yetersiz buldu

Süleyman
05 Ağustos 2024 10:18
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
10 Şubat 2024 12:39
"İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz"

Arçelik 9120m Çamaşır Makinesi Temizlemiyor Ve Çok Kötü Kokutuyor

Tuğçe