Cennet sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2023 13:22
Cennet'in Teşekkür Mesajı
“Arayıp ilgilenen hanımefendiye çok teşekkür ediyorum, umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamayız.”

2021 nisan ayında Arçelik marka buzdolabı aldık. Yurt dışında yaşadığımız için dolabı kullanmadık. 2022 şubat ayında dolabı aktif kullanmaya başladık ve sebze bölümünün sebzeleri dondurduğunu fark ettik. Dolabın derecesi 6 derece. O dönem servis gelip baktı, dolaba bir derece cihazı yerleştirdi. 3 gün sonra cihazı aldılar ve dolapta problem olduğunu, ana kartı değiştirmeleri gerektiğini söylediler. Değişim yapıldı. İki gün sonra tekrar dolabı kapatıp yaşadığımız şehre gittik. Yaklaşık 10 gün önce Bursa'ya döndük. Koyduğumuz sebzeler yine donmaya başladı. Ek görsellerde mevcut. 20 Ekim cuma günü tekrar servisle görüştüğümüzde yine derece koyacaklarını söylediler. 21 Ekim'de bir arama vs. Yapılmadı. Bugün 23 Ekim, biz servisi arayıp hatırlatma yaptık. Bugün parçanın ellerinde olmadığını, yarın getireceklerini söylediler. Şöyle ki, bu parça 3 gün yine dolapta kalacak ve ona göre tamir yapılacak. Sorun şu ki, biz perşembe günü yaşadığımız şehre döneceğiz ve servisten ürün değişimi talep ettik. Servis, sonucu görmeden karar veremeyiz dedi. Kendince haklı olabilir, ama biz de haklıyız. Siz bu ürünü daha önce tamir ettiniz, ama düzelmedi. Sürekli dolabı kullanamadığımız için biz de geç fark ettik ve bu ürünün değişimini istiyoruz. Sorunun hatalı üretimden kaynaklandığını düşünüyoruz. Bize yardımcı olmanızı rica ediyorum.

23 Ekim 2023 17:14 (Şikayetten 3 saat sonra)
21 Kasım 2023 11:05

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 01:13
Pınar sonuçtan memnun

Pınar
18 Eylül 2023 20:19
"Sorun giderildi. Teşekkürler"
Vildan sonuçtan memnun

Vildan
10 Ağustos 2024 14:59
"Kısa sürede çözüme ulaşmama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim"
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Tahsin
21 Eylül 2023 22:50
Sevdiye sonuçtan çok memnun

Sevdiye
05 Temmuz 2023 20:59
"Başlarda üzdünüz, fakat sonrasında sorunu çözümlediniz. Teşekkürler."

Arçelik Kategorileri