Vuslat sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2023 15:13
Vuslat'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle ilgili kısa sürede firma benimle iletişime geçti. Servis gelip tespit yaptı. Görüştüğüm firma görevlilerin her biri sorunumla ciddi olarak ilgilendiler. Sorunlu parçalar ücretsiz değiştirildi. Özellikle Aliağa servis görevlisi Muhammed Bey'in müşteri memnuniyeti odaklı ilgisi ve güler yüzle yaklaşımı beni çok mutlu etti. Kurumsal bir firmadan alışveriş yapmanın tüm gerekleri yerine getirildi. Arçelik'e teşekkür ediyorum.”

2019 yılında 6588 model bulaşık makinesi aldım. Garanti süresinin hemen bitiminde her iki çekmece de paslandı. Sonunda çürüme nedeniyle sepetin tutma kolu kırıldı. Ayrıca ön paneldeki yazı ve işaretler tümüyle silindi. El yordamıyla program ayarlamaya çalışıyorum. Bu modelinizle ilgili şikayetlerin yoğunluğu eminim dikkatinizi çekmiştir. Kullanıcı mağduriyetinin giderilmesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Vuslat Özdemirci

30 Temmuz 2023 16:30

Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Şafak
17 Ekim 2024 09:46
Bulaşık Makinesi Ön Panelinde Silinme Sorunu
Utku sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 12:30
Atilla sonuçtan çok memnun

Atilla
16 Ekim 2024 10:39
Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Cemalettin
21 Aralık 2023 11:20