Meryem sonuçtan çok memnun

14 Mart 2024 01:59
Meryem'in Teşekkür Mesajı
“Ürünümü değiştirdiler şikayetim giderildi teşekkür ederim Arçelik ailesine.”

Daha önce 62113 model bulaşık makinesi için 3 defa servis çağırdım. Servis ekibi, cihazda sorun olduğunu belirtmesine rağmen, bana sadece mesaj gönderdiler. Makineyi alıp fabrikada inceleyeceklerini ifade etmelerine karşın, makinemin alınmasını kabul etmedim ve değişim veya iade talebinde bulundum. Ancak makinemin arızalı olmadığını iddia ederek talebimi reddettiler. Tüketici Mahkemesi'ne başvurmayı düşünüyorum. Makinemin içinden domuz kovalayan bir ses geliyor ve bu sesin motor kaynaklı olduğu söyleniyor. Eğer gerçekten motor kaynaklıysa, önceki makineyi neden değiştirdiniz? Sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyorum. Sorun çözülmezse, servis personelinin ses kayıtları ve tüm mesajlar elimde mevcut. Eğer makine için bir çözüm bulunmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Arçelik'ten insanları yanıltmaktan başka bir şey görmediğimi düşünüyorum. Tüm internet sitelerinde videolarını paylaşarak, satılan makinenin nasıl olduğunu herkesin görmesini sağlayacağım.

14 Mart 2024 10:12 (Şikayetten 8 saat sonra)
20 Mart 2024 20:00

Sorunum hala çözülmedi bulaşık makinesi şu an yıkamıyor bile boşu boşuna elektrik boşu boşuna masraf Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım bütün internet sitelerinde bu markanın bu serisine kesinlikle almalarını tavsiye etmeyeceğim. Benim başım yandı kimsenin yanmasın o makineden internet sitelerinde çok fazla şikayet var zaten. Her hafta baş ağrısından bu sesten hastaneye gidiyoruz Allah kimseye göstermesin. Sonuna kadar şikayetçiyim 6174 olan makinem bundan daha iyiydi Bir de üstüne paramı alıp model değiştirttirdiler

20 Mart 2024 20:08

Arıza yok dediğiniz makine oturun izleyin videoları.

17 Nisan 2024 18:40

Ürünümü değiştirdiler şikayetim giderildi teşekkür ederim Arçelik ailesine.

Arçelik Arızalı Ürünü Değiştirmiyor

27 Aralık 2023 11:32
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 6167 Arızalı Ürün Değişim Sorunu

10 Temmuz 2024 18:33
Arçelik 6167 Arızalı Ürün Değişim Sorunu
arcelik-6167-arizali-urun-degisim-sorunu-2-50.pdf

Akgül
10 Ağustos 2023 09:36
Arçelik Bulaşık Makinesi Paslanma
Arçelik Bulaşık Makinesi Paslanma
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 13:24

Aydın