Gül sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik -Beko Yetkili Servisi Alanya - Oba

04 Ocak 2024 18:30

Merhaba 26 Aralık 2023 tarihinde Alanya'da bayinizden bulaşık makinesi satin aldım. Bağlantı ve kurulum için, servis irtibata geçti ve ertesi gün için randevulaştık. ( tahminen ) 27 aralıkta belgeli ve kayıtlı tarih Alanya oba şubesi servis ağında vardır. Kurulum gerçekleşti. 01. Ocak. 2024 tarihinde bulaşık makinesinin borularının servis yetkilisi tarafından iyi takılmamasından dolayı evimi su bastı. Yeni yıl tatili nedeniyle servise ulaşamadık ve 2 Ocak tarihini bekledik. İşini kurumsal kimliğine, taşıdığı markasına, kazandığı ücrete layık is yapmadığı için kisin ortasında su içinde ki mutfağın manevi giderleri ile bertaraf oldum. Dolap içine biriken tüpün pasını akıtan dolap temizlikleri bir yana şişen dolap, yıkamanın kabul etmediği halılar, ve üstüne bastıkça su fışkırtan parkelerim yanı sıra yetkili serviste ki sözde yetkili arkadaş nereden su akıtıyor diye bana sordu :)? Bende gösterdim bir kerpeten desteği ile sıkarak su kaçağını önledi. Bu süreçte oba servis ile sürekli irtibattayız E**** hanim sağ olsun yardımcı olmaya çalışıyor. Mevcut zararımı sorguladığımda lütfen sakin olun, zararınız karşılanacaktır diye beni telkin etmeye çalışıyor. Aksama birinin geleceğini beyan etti. Bende kurumsal kimliğe uygun hareket edilecek düşüncesi ile, Arçelik'in Exper göndereceğini zararı olay yerinde tespit edeceğini düşündüm. Aksam evimize gelen kisi oba servisinde kurulum aşamasını tamamlayamayan evimi bunca zarara uğratan teknisyenin tanıdığı parkeci çıktı :) parkeleri nereden aldığımı sordu kodu var mi dedi yalandan ölçtü biçti giderken bana benim arabam yok, motorum var. Bu parke modeli de bende yok zaten açın servise söyleyin diyerek (beni de sekreter atayarak kendisine ) gitti. Parkenin alındığı firmayı söyledim, parkenin kodunu ilettim zor bela bugün gelip sadece 7 parçanın değiştirebileceğini söyledi. Benim mutfağımın parkeleri su içinde ehli olmayan yetkisi olmayan bu insan neye dayanarak 7 parça olduğuna kanaat getirdi? E**** hanimi tekrar aradım E**** hanim siz etkin ve yetkin kişisiniz lütfen gelip mutfağıma bakin dedim velhasıl kelam E**** Hanım. Asan bir süreç sanırım.
27 aralıktan beri evim su almış maddi ve manevi kayıplarımın var isini doğru düzgün yapmayan servis çalışanın ve onun bulduğu isinin ehli olmayan bir parkeci ile muhatap oluyorum günlerdir ilgili servise isiniz düşerse bin kere sorgulayın
G** K***

05 Ocak 2024 15:16 (Şikayetten 20 saat sonra)
Gül
Gül
08 Ocak 2024 00:01

Dönüş yok.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
02 Ağustos 2023 18:10
İdris sonuçtan çok memnun

İdris
07 Ekim 2023 16:39
Sibel sonuçtan memnun

12 Şubat 2024 09:55
Arçelik Yetkili Servisi Arçelik Müşteri Hizmetleri
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
18 Temmuz 2025 10:41