Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Altus Çamaşır Makinesi AL9123X Değişim Yapamıyorum Sesli Çalıştığı Hal

18 Ocak 2024 12:26

Trendyol'dan aldığım Altus AL 9123X çamaşır makinesi kurulum esnasında ön sağ alt tarafı darbe aldı ve servis bir hafta içerisinde gelip değiştirdi. Bu esnada makineyi 2-3 sefer çalıştırdım ve sıkma esnasında aşırı sesli çalışıyordu. Gelen servise durumu ilettim; 'şimdiki makineler böyle, Arçelik olsun Beko olsun' dedi. Parçayı değiştirip gitti. İki gün sonra aynı sorun tekrarlandı. Tekrar servisi çağırdık ve o sırada Trendyol'dan iadesini istedik. Kabul ettiler ancak bizden değişim için rapor istediler. Biz de gelen servisten rapor istedik fakat 'raporu veremem' dediler ve tekrar Beyoğlu'na bağlı bir servis geldi. Servis elemanı rapor için 15-20 dakika içinde link atacağını söyledi ve gitti ancak link gelmedi. Aradığımda, önceki gelen servisin ön panelini değiştirdiği için raporu onlardan almanız gerektiğini söyledi. İlk gelen servis bu konuda yardımcı olmadı ve ben bu makinenin durumunu hem sosyal medyadan hem de haber kanallarını arayıp paylaşacağım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

18 Ocak 2024 13:21 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Muharrem
14 Eylül 2023 00:00

19 Eylül 2023 16:13
Arçelik Altus Çamaşır Makinesi
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Altus Çamaşır Makinesi Ses Problemi

11 Kasım 2023 16:34
Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 19:33
Arçelik, Altus Marka Çamaşır Makinesi Sorunu
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 11:55

Arçelik Kategorileri