Kenan sonuçtan çok memnun

Arçelik Ade 606-2 G Fibona Serisi Ankastre Duvar Tipi Davlumbaz

Arçelik Ade 606-2 G Fibona Serisi Ankastre Duvar Tipi Davlumbaz
01 Ocak 2024 11:40
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

05.12.2023 tarihinde ADE 606-2 G Fibona Serisi ankastre duvar tipi davlumbaz aldım, montajı servis tarafından yapıldı. Ancak sonrasında mutfak revizyonu yaptırmak istediğimde, kullanma kılavuzunda ve montaj kılavuzunda davlumbazın baca muhafaza sacının eksik olduğunu veya kutu içerisinden çıkmadığını fark ettim. Montaj esnasında eksik bir parça mı alındı bilemiyorum, ama montaj kılavuzunda iki tane baca muhafaza inox sacının olması gerektiği görünüyor. Şu anda montajım eksik kaldı ve davlumbazı kullanamıyorum. Kutuda sadece bir tane sac var ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

arcelik-ade-606-2-g-fibona-serisi-ankastre-duvar-tipi-davlumbaz-1.pdf

01 Ocak 2024 12:52

05.12.2023 tarihinde ade 606-2 g Fibona Serisi ankastre duvar tipi davlumbaz aldım, montajı servis tarafından yapıldı. Ancak sonrasında mutfak revizyonu yaptırmak istediğimde, kullanma kılavuzunda ve montaj kılavuzunda davlumbazın baca muhafaza sacının eksik olduğunu veya kutu içerisinden çıkmadığını fark ettim. Montaj esnasında eksik bir parça mı alındı bilemiyorum, ama montaj kılavuzunda iki tane baca muhafaza inox sacının olması gerektiği görünüyor. Şu anda montajım eksik kaldı ve davlumbazı kullanamıyorum. Kutuda sadece bir tane sac var ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Resimler ektedir.

Ek
Ek
arcelik-ade-606-2-g-fibona-serisi-ankastre-duvar-tipi-davlumbaz-3.pdf
01 Ocak 2024 19:25 (Şikayetten 7 saat sonra)
Kenan
Kenan
05 Ocak 2024 14:25

İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Davlumbaz Cam İçinde Lekeler Bulunuyor

31 Ekim 2023 16:23
Arçelik Davlumbaz Cam İçinde Lekeler Bulunuyor
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Davlumbaz Montaj Hatası

Arçelik Ürünü Teslim Etmedi
Fitnat sonuçtan çok memnun

Fitnat
08 Ocak 2024 17:41
"Çözümün en kısa sürede gerçekleşmesi memnuniyet vericiydi. Teşekkür ederim"

Arçelik Kategorileri