Hasan sonuçtan çok memnun

Arçelik 800 Km Kurutma Makinesi

27 Mayıs 2023 17:16
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Şık bir ürün satılan ürünün arkasında olduğu için Arçelik'i teşekkür ederim”

Yaklaşık 5 ay önce Arçelik 800 km kurutma makinesi satın aldım. Ürünümü ek garanti ile birlikte toplamda 7 yıl boyunca garanti kapsamına dahil ettim. Yaklaşık 3 aydır kurutma makinesinden ekte sunduğum video içeriğinden anlaşılacağı gibi standardın dışında ses gelmektedir. İlk zamanlar bu sesi çok umursamadım ancak apartman alt komşum tarafından yüksek ses sebebi uyarılmam ile durumun ciddiyetinin farkına vardım. Maalesef çıkan ses sebebi ile makineyi gündüz ya da gece çalıştıramaz hale geldim. Detaylı bir araştırmaya girince çevremde Arçelik kurutma makinesi olan kişiler bu sesin kesinlikle normal olmadığını ifade ettiler. Bu sesin giderilmesini, giderilememesi durumunda ürün değişimi talep ediyorum.

28 Mayıs 2023 13:27 (Şikayetten 20 saat sonra)
Hasan
Hasan
27 Haziran 2023 16:01

Şık bir ürün satılan ürünün arkasında olduğu için Arçelik'i teşekkür ederim

Açelya sonuçtan çok memnun

Açelya
14 Ocak 2025 11:45
"Firma yetkilileri hemen geri dönüş sağladı. Yetkili servis ilgilendi ve ürün değişimi yapılacağını söyledi. 1 hafta içinde ürün değişimi oldu. Teşekkür ederim."
Yusuf sonucu yetersiz buldu

14 Aralık 2024 21:37
Armağan sonuçtan memnun

Armağan
26 Temmuz 2023 19:01
"Almış olduğum kurutma makinesi ile ilgili değişim talebim ilkinde kabul edilmemişti sonra kabul edildi ürün yenisi ile değiştirildi sıfır kutulu ürün geldi kurulumu yapıldı Arçelik e teşekkür ederim"

Arçelik Kurutma Makinesi Motor Arızası

01 Aralık 2023 15:53