Nur sonucu yetersiz buldu

02 Eylül 2024 14:17

İzmir İstinyePark şubesinden alışveriş yaptım. Tarih 31.08.2024, saat 17:34. Vücut losyonu ve sprey aldım. Hiç üyelik yapmadım, ilk defa yaptım. Görevli kadın bana tester vermek için cilt tipimi sordu. Ben de karma dedim, temizleme jeli 'The Purifying Cleansing Gel' verdi. Bugün kullandım ve cildim hemen kızardı. Konu ile ilgilenen bana ulaşsın istiyorum. Teşekkür ederim.

02 Eylül 2024 17:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

04 Eylül 2024 17:57

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Özgül sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2024 00:08
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim müşteri hizmetleri Gökçe hanım hanım ve Novaland mağaza ekibine"
Güneş Kremi Cildimi Beyazlattı, İade Kabul Edilmedi
Tuğçe sonuçtan çok memnun

25 Şubat 2024 00:52
Yves Rocher Pure Algue Yüz Peeling Alerji
Yves Rocher Pure Algue Yüz Peeling Alerji
Delal sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 23:54
Yves Rocher Ürün Hava Almış
Yaren sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2025 09:30
"İlgilendiğiniz ve hemen yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim"

Yves Rocher Kategorileri