Yves Rocher Kömür Maskesi Alerji Yaptı

17 Eylül 2024 18:38

Yves Rocher Pure Menth kömür maskesini 14/09/2024 tarihinde mağazasından aldım. Aldıktan hemen sonra eve gelip yüzme uyguladım. Çok bekletmeden yıkadım ve akşamına yüzümde kırmızı irinli sivilceler, ağız çevresinde püstül şeklinde sivilceler oluştu. Daha sonrasında vücudum da kaşınmaya başladı. Ertesi gün vücut kaşınmam geçti fakat yüzümdeki yanma hissi ve sivilceler artarak devam etti. Bu maske dışında farklı hiçbir şey yiyip içmedim bu yüzden bu maskeden kaynaklandığını düşünüyor ve en kısa zamanda markanın bana ulaşmasını talep ediyorum.

18 Eylül 2024 08:50 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

20 Eylül 2024 11:09

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

17 Temmuz 2024 09:17

13 Ağustos 2024 10:17

Yves Rocher Kömür Maskesi Sonrası Ciltte Şiddetli Sivilce Problemi

28 Haziran 16:19

Ayşenur
22 Şubat 2024 19:24
Yves Rocher Pure Menthe Maske Sivilce Şikayeti
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Kömür Maskesi Ciltte Yanma Ve Şişlik Yaptı

08 Mart 16:43