Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Yanlış Mobil Veri GB Bilgisi Yansıtıyor Hesaplıyor!

10 Temmuz 2024 16:22

İnternet paketlerinde veri kullanımları Vodafone tarafından yanlış yansıtılıyor. Telefonda cihazın özelliği sayesinde mobil veri kullanımını gözlemleyebiliyorum. Bu ay 59.5 GB mobil veri kullanmışım ve Sınırsız İletişim Pass (WhatsApp, Messenger), Sınırsız Müzik Pass (Spotify), Sınırsız Video Pass (Youtube.com) paketim bulunmakta ve bunlar aylık veri kullanımının 43 GB'lık kısmını oluşturuyor. Geriye kalan yaklaşık 17 GB kullanımı da pakete dahil olan 25 GB'lık kısma dahil ettiğimizde ortada fazladan tarafıma yansıtılan 8 GB'lık veri bulunmaktadır. Bu yanlış yansıtma işlemi her ay daha da artmakta. Sınırsız paket olsa bile uygulamalara girerken minimum derece internet harcandığı bilgisi tarafıma daha önce verildi ancak ortadaki duruma baktığımızda sınırsız olmadığı, 8/43 yaptığımızda %20'lik bir veri harcandığı görülmekte. Benim paketim sınırsız mı?

10 Temmuz 2024 22:09 (Şikayetten 5 saat sonra)
16 Temmuz 2024 16:24

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Sınırsız Youtube Var Denip Kota Düşmesiyle Mağdur Edildim

25 Haziran 02:39