Vestel'de Ücretli Değişim

26 Aralık 2024 13:23

08.04.2020 yılında almış olduğum ek güvence ile birlikte 2027 yılına a kadar uzatılmıştır. Bulaşık makinesini 11.12.2024 tarihinde düğmesi takılı bildirim oluşturdum. Servis makineyi aldı 25.12.2024 tarihinde ücretli değişim talep ederek 10bin kusur para talep ettiler itiraz edince bugün makineyi bozuk bir şekilde onarılmadan geçireceklerini ifade ettiler evindeki bütün beyaz eşya hepsi Vestel daha önce de mağduriyet yaşadım. Ama Vestel in bu yaptığını kınıyorum sizleri Allah a havale ediyorum.

26 Aralık 2024 10:30

04.08.2020 yılından itibaren kullanmakta BM 301 olduğum bulaşık Makinesi de 16.08.2027 kadar ek güvence yaptım. 12.12.2024 su pompası su kaçırması nedeniyle servis makineyi atölye aldı ve ürünün tamir olamayacağı Yeni ürün için ücret talep ettiklerini söyleyince ve 10bin küsur ücret talep ettiler. İtiraz edince ve ürünü son derece titiz bir şekilde kullandığımı ifade ettim. Ve bana tekrar bozuk ürünü iade edeceklerini ifade ettiler. Vestel pişmanlıktır. Anlayış sıfır daha önce de mağduriyet yaşattı her seferinde ücret talep ediyor. Boşuna mı ek güvence yaptım.

26 Aralık 2024 10:25

04.08.2020 yılından itibaren kullanmakta BM 301 olduğum bulaşık Makinesi de 16.08.2027 kadar ek güvence yaptım. 12.12.2024 su pompası su kaçırması nedeniyle servis makineyi atölye aldı ve ürünün tamir olamayacağı Yeni ürün için ücret talep ettiklerini söyleyince ve 10bin küsur ücret talep ettiler. İtiraz edince ve ürünü son derece titiz bir şekilde kullandığımı ifade ettim. Ve bana tekrar bozuk ürünü iade edeceklerini ifade ettiler. Vestel pişmanlıktır. Anlayış sıfır daha önce de mağduriyet yaşattı her seferinde ücret talep ediyor boşuna mı ek güvence yaptım.

30 Aralık 2024 15:58 (Şikayetten 4 gün sonra)

Bulaşık Makinemde Sürekli Sorunlar Ve Sonuçsuz Servis Deneyimi

22 Nisan 2025 18:21
Bulaşık Makinemde Sürekli Sorunlar Ve Sonuçsuz Servis Deneyimi

Zafer
07 Ocak 2025 11:28
Vestel Bulaşık Makinesi Sorunları Ve Çözüm Eksikliği
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Vestel'den Hasarlı Ve Arızalı Bulaşık Makinesi Teslimatı, Eksik Aparat Ve Uzayan Mağduriyet

Bahar
12 Ağustos 2025 15:46
vestelden-hasarli-ve-arizali-bulasik-makinesi-teslimati-eksik-aparat-ve-uzayan-magduriyet-2.pdf
Murat sonuçtan memnun

Murat
01 Mart 2025 11:44
"Müşteri temsilcisine alakası teşekkür ederim"

Levent
11 Haziran 2025 21:49