Ayşenur
19 Kasım 2023 15:33

Vestel marka ürünlerle ilgili yaşadığım sorunlar nedeniyle oldukça mağdurum. Garanti süresinin sona ermesinden itibaren beyaz eşyalarımda arıza yaşamaya başladım. Dört yıllık beyaz eşyalarım arasında şu anda 'SR' hatası veren buzdolabım ve 'F2' hatası veren bulaşık makinem bulunuyor. Bulaşık makinemi kullanamıyorum ve buzdolabımda da bir sorun olduğu açık. Eve gelen yetkili servis, buzdolabındaki 'SR' hatasını tespit etmesine rağmen herhangi bir çözüm sunmadan 'Bir şeyi yok' diyerek ayrıldı. Önceden parçası değiştirilen bulaşık makinem yine bir 'F' hatası veriyor. Televizyonumda ise renk solması ve uygulamalarda donma problemi yaşıyorum. Artık imkanım olsa, bu ürünleri çöpe atacak durumdayım. Vestel marka beyaz eşya almayı düşünen herkese, yaşadığım bu sorunları anlatarak onları uyaracağım.

profile profile
21 Kasım 2023 11:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Hamit
24 Mayıs 2024 20:23
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Beyaz Eşyalar Sürekli Arızalanıyor, Buzdolabım Ücretsiz Değiştirilsin

Mesut
20 Ağustos 21:10
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Nereden Aldım Çok Pişmanım

Dilek