Evren sonucu yetersiz buldu

20 Ağustos 2024 10:14

Vestel'den 75UA9530 75" 4K Android TV modeli TV satın aldım, 24.06.2024 tarihinde kurulumu servis tarafından gündüz saat 10:00-12:00 arasında yapıldı. Gündüz olduğu için TV ekranındaki sorunu fark edememiştim, akşam ürünü kullanmaya başladığımda ekranda ışık dağılımının hatalı ve ekranda lekeler olduğunu tespit ettim. Konu ile alakalı hemen fotoğraf ve videoları çekip 26 Haziran Pazartesi Vestel destek hattına TV'nin üretim hatalı olduğunu ve izlemeye engel lekeler ve ışık gücünün zayıf olmasından kaynaklı değişim talep ettiğimi belirttim. Teknik servisten bir teknisyen yollandı, geldi ve sorunu inceledi. Aynı değişim talebini kendisine de ilettim ve sonrasında TV ile alakalı Vestel tarafından bir aksiyon alınmadı. Cihazı sadece onarıma göndereceklerini belirtip orada incelenmesi gerektiğini söylediler fakat TV çok büyük, taşıma sırasında hasar görebileceği ihtimaline karşı değişim talebimi yeniledim fakat bir gelişme olmadı. Ürünü 1 seneye yakın bir süre boyunca kullandım ve gitgide mevcut lekeler büyümeye ve ışık gücü düşmeye başladı. Servisi aradım ve servis 08.08.2024 tarihinde gelip TV'mi benden mevcut arıza haricinde sorunsuz, çiziksiz şekilde teslim aldı (Ürünü teslim etmeden önce ürünün mevcut arızası haricinde hasarsız ve stabil çalıştığına dair detaylı fotoğraf ve video çekimi yaptım. Kanıtlı ve belgeli bir şekilde elimde mevcut). 19.08.2024 tarihinde teknik servise mesaj attım, ilk önce cihazın çalıştığına dair video istedim ve attıkları video formatı hatalı olduğu için cihaz kontrolünü kapıma geldiğinde yapacağımı ve bir hasar veya arıza durumunda ürünü kabul etmeyeceğimi teknik servise belirttim. 19 Ağustos 2024 tarihinde servis TV'mi kapıma kadar getirdi (Not: Ürünü çapraz şekilde dar bir asansöre, köşelere ve dik alana yük binecek şekilde taşıma yaptılar, güvenlik kamera kayıtları mevcut). Ürünü orijinal kendi kutusu ile teslim ettiğim halde ürünün kasasında verdiğim ekran koruyucusunda çizik ve darbeler mevcuttu. Cihazı fişe takıp test etmek istedim. Ekiplerle birlikte cihazı çalıştırdığımda ekranda 7-8 bölgede servisten kaynaklı hasar tespit ettim. Ürünün hasarlı olduğunu ve gelen ekibe ürünü kesinlikle teslim almayacağımı belirttim. Buna rağmen teknik ekip başka servislerinin olduğunu belirtip ürünü kapıya bırakıp gitti. Özetle, ürünün değişimini istiyorum. Ürünümü teslim etmeden önce mevcut arıza haricinde kusursuz olduğunu video ve görseller ile belgeledim. Cihazıma servis hasar vermiş olup değişimini talep etmekteyim.

21 Ağustos 2024 15:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Ağustos 2024 12:02

Firma tarafıma ulaştı fakat sonuçtan memnun değilim. Zaten mevcutta onarıma gönderdiğim cihaz ekran tozlanması haricinde kusursuz çalışırken ekranda ölü pikseller ve siyah noktalar ile servis kötü işçilikle cihazıma zarar verdi kasasını ve ekranını çizdi. Kasanın vidaları bile doğru montajlanmamış vidalar eksik veya ucu sıyırmış. Yapılan tamir işçiliğinden memnun olmadığıma rağmen fabrika hatası ile servise gönderilen bir ürünü halen onarımda diretiyor firma. Ürün ve hizmetinin ardında durmayan bir firma imajını kazandı gözümde, hem beni süre olarak hem de iş gücü olarak oldukça oyaladı. Cihazın onarımını bekliyorum şu an

23 Eylül 2024 09:48

Firma tarafıma yeni televizyon gönderimi yaptı mevcut modelin (75ua9530) muadilini (75ua9540) gönderdiler. Fakat gelen TV'dede ufak tefek ışık sızmaları ve androidde takılmalar mevcut mecbur olarak kullanmaya devam edeceğiz umarım bir daha arıza durumu ile karşı karşıya gelmem çok yorucu bir süreç oldu servis evime 4 defa geldi gitti.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
11 Ocak 2025 11:50
Vestel Servisinin Yetersizliği Ve İlgisizliği
Vestel Servisinin Yetersizliği Ve İlgisizliği
Kemal sonuçtan memnun

Kemal
19 Eylül 2024 16:55
"Bu süreçte Ordu Altınordu Vestel Yetkili Servisi'nin ilgisizliğine karşın Vestel Çözüm Merkezi'indeki özge HANIM'IN ilgisinden ve yardımlarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum."
vestel-yetkili-servisi-kusuru-3.pdf
vestel-yetkili-servisi-kusuru-2.pdf
vestel-yetkili-servisi-kusuru-1.pdf
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

SEG TV Ve Vestel Servise Güvenim Kalmadı.

Duygu
16 Temmuz 2024 16:16
SEG TV Ve Vestel Servise Güvenim Kalmadı.
Gürşat sonuçtan hiç memnun değil

Gürşat
04 Nisan 2024 00:50