Neriman sonuçtan çok memnun

Vestel S70 G Borusu Kırılıyor.

Neriman
23 Ocak 2024 11:24
Neriman'ın Teşekkür Mesajı
“Vestel Müşteri Hizmetleri'nden Hazal Hanım tarafından arandım. Son derece olumlu bir yaklaşımla sorunun ücretsiz olarak çözüldüğü bilgisini verdi. Çok memnun kaldım. Teşekkürler Vestel!”

11 ay önce Vestel S70 G dikey şarjlı süpürge satın aldım. Yolluk süpürme sırasında borunun katlanma yerinden kırıldığını fark ettim. Ürünün garantisi hala devam ederken, yetkili servis kırıkların garanti kapsamında olmadığını belirtti. Halı üzerinde kullanırken bu kadar kolay kırılabilen bir ürün tasarlamış olmanız ve sonrasında müşteriyi suçlu göstermeniz hayal kırıklığı yarattı. Firmanın ürünlerinin arkasında durduğu yönündeki izlenime güvenerek ve yerli marka olmasından dolayı tercih etmiştim. Ancak yaşanan bu deneyimden sonra markanızdan uzak durmayı tercih edeceğim.

24 Ocak 2024 15:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Neriman
02 Şubat 2024 16:54

Enes

Bana da aynı şekilde kırıklar için ücret alıyoruz dediler ve süpürgeyi tekrar almak zorunda kaldım

Esra sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 15:00

Uluç
09 Mayıs 2024 23:27
Vestel Dikey Elektrikli Süpürge
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Kırılan Süpürge Borusu İçin Çözüm Sunulmadı

03 Eylül 00:54