Vestel S70 G Borusu Kırılıyor.

23 Ocak 2024 11:242.948
Neriman'ın Teşekkür Mesajı
Vestel Müşteri Hizmetleri'nden Hazal Hanım tarafından arandım. Son derece olumlu bir yaklaşımla sorunun ücretsiz olarak çözüldüğü bilgisini verdi. Çok memnun kaldım. Teşekkürler Vestel!

11 ay önce Vestel S70 G dikey şarjlı süpürge satın aldım. Yolluk süpürme sırasında borunun katlanma yerinden kırıldığını fark ettim. Ürünün garantisi hala devam ederken, yetkili servis kırıkların garanti kapsamında olmadığını belirtti. Halı üzerinde kullanırken bu kadar kolay kırılabilen bir ürün tasarlamış olmanız ve sonrasında müşteriyi suçlu göstermeniz hayal kırıklığı yarattı. Firmanın ürünlerinin arkasında durduğu yönündeki izlenime güvenerek ve yerli marka olmasından dolayı tercih etmiştim. Ancak yaşanan bu deneyimden sonra markanızdan uzak durmayı tercih edeceğim.

24 Ocak 2024 15:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

2 Şubat 2024 16:54

Enes
Enes
3 Eylül 2025 00:25

Bana da aynı şekilde kırıklar için ücret alıyoruz dediler ve süpürgeyi tekrar almak zorunda kaldım

Vestel S70 G Dikey Süpürge

Esra
Esra
16 Mart 2024 15:002.905

1 sene önce Vestel S70 g dikey şarjlı süpürge kuzenim tarafından ev hediyesi olarak alınmıştı. Yolluk süpürme sırasında ...

Vestel Dikey Elektrikli Süpürge

Uluç
Uluç
9 Mayıs 2024 23:273.243

11 ay önce Vestel S70 g dikey şarjlı süpürge satın aldım. Yolluk süpürme sırasında borunun katlanma yerinden kırıldığını...

Vestel Dikey Elektrikli Süpürge

Berfin
Vestel Dik Süpürge Çalışmıyor

Vestel Dik SüpürgeÇalışmıyor

Emine
Vestel Dikey Süpürge Bir Dakika Çalışmadan Tekrar Kapanıyor!

Vestel Dikey SüpürgeBir Dakika Çalışmadan Tekrar Kapanıyor!

Ömer
Vestel Elektrik Süpürgesi Arızalı!

Vestel ElektrikSüpürgesi Arızalı!

Recep