Feza sonuçtan çok memnun

Vestel Robot Süpürge Duruyor

28 Şubat 2024 09:50
Feza'nın Teşekkür Mesajı
“Robot süpürgem bozuk çıktı herhangi bir şekilde ücret ödemeden sıfır bir ürünle değişim yapıldı teşekkür ederim Vestel”

Ürünü alalı bir ay oldu. Fakat artık çalışırken beş dakika sonra duruyor. Kapatıp açıyorum tekrar aynısını yapıyor. Arızalı mı acaba. Fırçasını yağladım tekrar aynısı yapıyor. Acil cevap yazar mısınız acaba bilmediğim bir durumu mu var acaba yardımcı olur musunuz. Servise yolladık ama ona bakmadan yollamışlar galiba sürekli duruyor.

01 Mart 2024 10:13 (Şikayetten 2 gün sonra)
03 Eylül 2024 16:49

Teşekkür ederim Vestel'e tamir edilmeyen ürün yerine yenisini verdi

05 Eylül 2024 17:36

Mevlüde sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Robot Süpürge Devam Eden Sensör Arızası Ve Uzatan Servis

Mevlüde
21 Şubat 2024 17:53
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
28 Ekim 2024 22:47
"Vestel e ilgi ve alakasima Teşekkürler"

Yasemin
29 Mayıs 2024 13:01
Saniye sonuçtan çok memnun

Saniye
09 Şubat 2025 03:06
"Öncelikle Vestel e bünyesin de egehan bey gibi başarılı sonuçlar üretebilen arkadaşlar çalıştırdığı için teşekkür ederim. Ama en büyük teşekkürü Egehan beye yapmak zorunda hissettim kendimi çözüm odaklı olması, sorunlarımla bir zat yakinenen ilgilenmesi, sorunun kendi sorunu gibi hem firmasını hem müşterisini üzmeyecek şekilde çözmeye çalışması gerçekten taktire şayendir teşekkür ederim Egehan bey. Benim bir daha asla almam dediğim markaya tekrar bağladınız Vestel de saĝolsun yenisiyle değişimi kabul etti bundan sonra Vestel e devam emeği geçen herkese teşekkürler iyi çalışmalar dilerim... Saniye demet."
Vestel Kategorileri