Vestel Kurutma Makinesi Kıyafetleri Çekiyor

Vestel bayisinden

Ürün Kodu : V10787273
Ürün Adı : KM_A4B1113GT2T0/TÜR-Vestel (km 97202 wıfı
Seri No : 12787273010448880276 9kg

çamaşır kurutma makinesi aldık. Kurulumda gelen yetkili servisin kullanıma talimatlarına uygun olarak makineyi çalıştırdık. Kıyafetler aşırı çekmesinden dolayı servis hizmeti talep ettik. Servis yetkilisi kıyafetleri sadece süreli programda kullanmamızı söyledi. Akabinde süreli programda kullanmamıza rağmen kıyafetler büyük ölçüde çekmeye devam etti.

Servis, durum tespiti için yetkili personelini gönderdi. Yetkili kıyafetlerin çektiğini tespit etti, fotoğraflarını çekti. Buradaki mağduriyetimizi paylaştık ve kesin iade talebimizi de ayrıca ilettik. Bu süreç boyunca makineyi satın aldığımız bayii sorumlusu ile sürekli irtibat halinde olduk. Kullanımlarımızda yetkililerin yönlendirmelerine uygun hareket ederek tavsiye edilen programlara sadık kaldık.

Daha sonra ise makineyi aldığımız Bayii aracılığıyla iade talep
nin kabul edilmesi için Vestel merkezden kendilerine bildirimde bulunması gerektiğini bildirildi. Çeken kıyafetlerin ve diğer problemlerin Vestel yetkililerince görülmesine sonuç alınamadı ve mağdur edildik.

12 Ocak 2024 10:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yeni Alınan Vestel Ürünlerinde Sürekli Arıza Ve Mağduriyet

Gizem
26 Ekim 12:10
Yeni Alınan Vestel Ürünlerinde Sürekli Arıza Ve Mağduriyet
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

Fatoş
28 Ekim 12:29

Yeni Alınan Kurutma Makinesi Çamaşırları Kurutmuyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

Bülent
05 Kasım 22:27
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
15 Nisan 2024 21:48
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
08 Şubat 2024 11:55