Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima İç Üniteden Sis Ve Duman Gelmesi

29 Aralık 2023 15:46

Vestel Flora Doğa İnverter 242 24000 BTU Wi-Fi Klima aldık Ağustos ayında. 14 günlük iade süresinden sonra kullandık havalar soğuduğu için, iade hakkımız geçti yani.
Klimayı çalıştırınca evin içi şişle kaplandı, sis ve duman gibi bir şey. Genzimiz ve gözlerimiz yandı boğazımızda acı hissettik. Sonra 4-5 kere daha aynı şekilde içeri sis ve duman kapladı, kullanmadık zehirlenme korkusuyla. Yetkili servisten 2 kere geldiler, yanık kokusu aldıklarını söylediler, diğer ölçümler normalmiş ve böyle bir şey ilk kez yaşanıyormuş. Bu yüzden mağdur ediliyoruz havalar soğuk, Salı günü yine servis gelecek ve yine değişen bir şey olmayacak bence. Vestel marka hiçbir ürün almamaya ikna ettiler resmen ilgilenmeye tek. Değişim umuyordum ama artık para iadesi isteyeceğim, bu soğukta kaç ay daha bekleyeceğiz.

30 Aralık 2023 15:19 (Şikayetten 23 saat sonra)

03 Ocak 2024 14:30

Servis geldi, yine aynı şeyler, fabrikadan dönüş bekliyoruz tekrar, bakalım nu sefer ne olacak. Vestel'in bu olaylardan sorumlu kişisine soruyorum, siz olsanız 5 kere sis ve duman basmış odada zehirlenmenin eşiğinden dönseniz, uyku modunda bu klimayı çalıştırıp ailecek uyuyabilir misiniz? Tüm aile hastayız, sıcak ortamda olmamız gerekiyor, içeri ısınana kadar açıp uyuyakaliriz diye kapatıyoruz mecbur. Kis ayında alsak ve aynı gün denesek 14 gün içinde iade etmiştik ve sorun cikmayacaktı. Alsaniza bu cihazın sorunu neymiş, nerede hata yapılmış incelesenize, bizi de daha çok mağdur etmeseniz ürün değişimi yapsanız. Ürün değişimi ve mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz.

17 Ocak 2024 23:12

Bugün servis gelip iç üniteyi değiştirdi, teşekkür ediyorum.

Ömer

vestel-klima-ic-unitesi-gurultu-sikayeti-3.pdf

Kardelen
04 Temmuz 2025 18:28
Vestel Klima: Montaj Hataları Ve Çözülmeyen Sorunlar Mağduriyet Yarattı
Rojmin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima: İlk Haftadan Arızalı, Çözüm Yok, Pişmanlık Var!

Rojmin
26 Temmuz 2025 17:38