Vestel Cmi 97202 Çamaşır Makinesi Arızası

22 Ocak 2024 17:28

5 ay önce aldığım çamaşır makinesi sessiz seri olmasına rağmen sıkma yaparken çok fazla ses çıkarıyor. Yetkili servis 3 defa makineyi götürmesine rağmen hiçbir değişiklik olmadı. Motorunu ve amortisörleri değiştirildi dendi. Ama aynı ses devam ediyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

04 Şubat 2024 03:07

Vestel çamaşır makinesi hakkında yazdığım şikayete rağmen ciddi bir adim atılmadı. Yine servis gelsin makineyi alsın deniliyor. Daha neresi değiştirilecek bilemedim. Cihazın yenisi ile değişimini istiyorum. Vestel köklü bir marka bu kadarını yapabilir herhalde. Ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Kararı kurum versin artık.

23 Ocak 2024 10:42 (Şikayetten 17 saat sonra)

Esma
24 Ocak 2024 23:24

Vestel ile görüşme yaptığım için servis makineyi götürdü aynı makineyi aynı sorunla getirdiler. Hiçbir şekilde bana yardımcı olunmadı para iadesi veya sorunsuz bir makine ile değişim istiyorum.

Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Sesli Çalışıyor Elbise Kemiriyor

Sevim
20 Mart 2024 16:43

Sessiz Çalışma Vaadiyle Gelen Gürültülü Çile

05 Ocak 19:37
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Aşırı Sesli Çalışıyor Ve Kurutmuyor

30 Mayıs 2024 18:48
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Sorunlu

Murat