Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çerkezköy Servisi Tarafından Mağdur Edildik

17 Eylül 2024 23:43

Merhaba, Vestel servisinden iki defa mağdur olduk. İlkinde yanlış parça getirtildi, ikincisinde yine yanlış parça sipariş edilip bizi suçlamak istediler. Seri numarasını verdiğimiz ve parçayı göstermiş olmamıza rağmen çirkin bir üslupla kovulmaktan beter olduk. Üçüncü kez sipariş oluşturulurken bir takım işlemleri siz karşılayacaksınız dendi ve kabul etmedik. Yardımcı olmanızı bekliyoruz.

19 Eylül 2024 16:24 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Eylül 2024 17:53

Bir mağduriyetimi size bildirmek istiyorum. Yaklaşık iki ay önce buzdolabımın sebzelik üzerinde bulunan cam raf kırıldı bunun için Çerkezköy Vestel yetkili servisi ile iletişime geçtim buzdolabının seri numarasını kırılan parçanın resmini WhatsApp üzerinden göndermemi istediler gönderdim parça gelince beni aradılar gittiğimde yanlış parça gelmişti zaten şubede paketi açıp baktım ve geri iade edilmesini istedim bayan personel benim cam raf istediğimi belirtmediğimi iddia etti ardından hemen WhatsApp tan mesajı gösterdim neyse hatalarını kabul ettiler ve diğer bayan personel yan depodan buzdolabının hangi parçasının kırıldığını göstermemi istedi gittik kırılan parçayı canlı canlı gösterdim siparişi oluşturdular uzun bir süre sonra parçanın geldiğini bildirdiler şubeye gittim parçayı aldım açmaya gerek olmadığını bu kez doğru parça olduğunu söylediler tamam dedim eve geldim parçayı çıkardım parça yine yanlış sipariş verilmişti. Tekrar şubeye gitmem gerekti tabi tekrar gittim yanlış parça olduğunu söyledim bayan personeller çok sinirliydi bir erkek olarak korktum açıkçası Bayan personellerden biri adı sevgi yanlış hatırlamıyorsam hatanın bende olduğunu siz hangi parçayı istediyseniz biz onu sipariş ettik dediler. Suçlarını kabullenmek bir yana dursun geri iade için ekstra para keseceklerini söylediler tabi bir dövmedikleri kaldı çok sinirliydiler iki bayan personelden de şikayetçiyim. Tekrar sipariş etmelerinide istemedim. Şu an buzdolabımı rafsız kullanıyorum. Şubeye git gel masrafları ve zaman kaybımda cabası. Yardımınızı talep ediyorum.

03 Kasım 2024 14:22

Buzdolabı rafım kırıldı tedarik konusunda sıkıntı yaşıyorum yetkililerden yardım çağrısı bekledim fakat sonuç alamadım. Vestel marka buzdolabımın sebzelik rafı üzerinde bulunan cam raf kırıldı yetkili servis den tedarik konusunda sıkıntı yaşadım ama çözüm sunulmadı.

15 Mayıs 2025 17:46

Aysel