Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
17 Aralık 2024 13:43

İyi günler, 2020 Ocak ayında aldığım Vestel NFK 640 buzdolabımızın kompresörü arızalandı. Servis gelip baktı ve 9650 TL fiyat çıkardı. Daha 5 yıl olmadı, bu nasıl buzdolabı? Hiçbir şekilde fiyatta yardımcı olmadılar. 10 gündür sebze ve meyve hepsi bozuldu, lütfen yardımcı olun, rezil durumdayız.

26 Aralık 2024 16:17

Vestel buzdolabı kesinlikle almayın hatta hiçbir ürünü almayın 5 yıllık buzdolabı kompresör bozuldu müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmadı her şeyi çok kötü 20 gün oldu buzdolabı bozuk kompresör garantisi var dediler sonra arayıp garanti yok diyorlar paranızla rezil olmayın çözüm yom boş boş arayıp boş muhabbet yapıyorlar

25 Aralık 2024 16:00

Vestel buzdolabı 20 gün oldu arızalı teknik servis geldi kompresör arızalı dedi kompresör 10 yıl garantili ama ücretli değişim olacak diyorlar 9650 TL fiyat çıkardı garantili şeye neden ücret ödeyeyim diyorum bahane bulamıyorlar boş boş eve gelip gidiyorlar sonra indirim yaptık kompresörde 7600 oldu diyorlar hep bir koparma peşindeler pişman oldum sakın bulaşmayın

Ek
Ek
18 Aralık 2024 15:42 (Şikayetten 1 gün sonra)
Çağrı
26 Aralık 2024 04:24
Vestel Buzdolabında Erken Kompresör Arızası

Geldi ekipleriniz bana yüklicek bir sorun bulamadılar ücretsiz değişim olacak denilen parçaları son dakika bir mail gelmiş ücretli değişim olacak dediler, dalgamı geçiyorsunuz insanlarla bir sürü gıdamız çöp oldu sayenizde Tüketici Hakları'na başvuru yaptım onlarda çözmezse mahkemeye kadar yolu var, koskoca Vestel firmasının müşterisini düşürdüğü duruma bakın

Vestel Buzdolabı Sebzeleri Donduruyor, Çözüm Sunulmuyor

Barış
08 Haziran 22:30
Vestel Buzdolabı Sebzeleri Donduruyor, Çözüm Sunulmuyor
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
29 Nisan 23:02

Hasan
27 Eylül 2023 19:56
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
24 Aralık 2023 22:32