Vestel Android TV 55ua 9600 Donma Sorunu

Harun
10 Ekim 2023 16:23

(hizmet kaydı no 80973120** ) 55ua 9600 Vestel televizyonum bir ay önce Android 11 güncelleme oldu ne olduysa ondan sonra donmalar, standbay tuşundan açılmama sorunları renk birden bire yeşil olması vs... Yetkili servis yeniden yazılım yükleyeceğiz dedi. TV animasyon ayarlarını kapatacağız falan filan dedi. Geldi yükledi. Fakat sorun çözülmedi. Aynı sorunlar devam ediyor! Bir üstüne animasyon ayarlarını kapatınca bazı uygulamalar çalışmama sorunu da çıktı! Ben hala Android özelliğini kullanamıyorum! Televizyon işletim sistemi Android 11 desteklemiyor RAM yetmiyor diye servisteki arkadaşlara belirttim. Kendim elektronik mühendisi olduğumu da belirttim! Televizyon değişimini talep ediyorum. Gerekirse yasal yollara başvuracağımı da belirtmek istiyorum.

profile profile
11 Ekim 2023 16:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hocam aynı durum benim 43" televizyonum için de geçerli. Örneğin tod uygulamasında maç izlerken inanılmaz donuyor. Güncellemeden önce hiçbir sıkıntım yoktu. Evet belki RAM çok güçlü değil ama bir güncelleme ile de bu kadar kötü performans veremez. Lütfen olayla alakalı gelişmeleri buradan paylaşabilir misiniz?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV'nin Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

21 Kasım 2024 00:30

Vestel TV Arızası Hk.

Burak
23 Mayıs 2024 09:44
Vestel TV Arızası Hk.
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Android TV Bluetooth Ve Kilitlenme Sorunu

Sertaç