Vestel 58U9400 Wireless Display Donma Sorunu

Sercan
13 Eylül 2023 15:37

Vestel Marka 58u9400 televizyonum var Wireless display bağlanmak istediğimde bilgisayar üzerinde her defasından televizyonum dönüyor bazen wireless display'dan çıkıyor. Bazen tamamen dönüyor TV fişini söküp takmam gerekiyor. Bu işlemle ilgili Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan yetkili servis 4 kez kontrol etmiştir.

İlgili cihazda arıza yok işletim sisteminden kaynaklı olabileceğini söyledi 3 yıldır aynı televizyonu ve aynı işletim sistemini kullanıyorum böyle bir arıza yoktu garantisi bitiyor diye ya ilgili servis işlem yapmak istemiyor ya da Vestel yapmak istemiyor.

Gerçekten televizyonu alırken ne yapacaksın demişlerde Vestel markayı insanlar haklıymış. 2023 model olmuş son teknoloji olmuş büyük bir hata.

14 Eylül 2023 16:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Bahar
11 Ocak 2024 20:38

17 Temmuz 2023 20:32
Olcay sonuçtan çok memnun

Olcay
27 Mart 2024 16:07
"Teşekkürü buse Hanım hak etti Vestel böyle nazik böyle güzel bir dinleyen çalışana sahip olduğu için çok şanslı bu kadını kaybetmeyin"
Vestel'le Olmaz Neden Olsun?
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 18:05
Mustafa sonucu yetersiz buldu