İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 5 Yıldır Giderilemeyen Arıza Ve Değişim Yapmamak İçin Taktikler

İsmail
22 Ocak 2024 11:51

Vestel'den 2019 yılında cmı 8710 model çamaşır makinesi aldık ; aldığımızdan beri arıza çıkartıyor. Garanti süresince kaç kez arıza çıkarttı artık sayısını unuttuk. Kaç kez tamire gitti, kaç kez atölyeye tadilata gitti geldi inanın unuttuk. Tek hatırladığımız ikame makineyi 3 kata çıkarıp indiren çalışanın sözleri... Onun da başını yakmamak için burada yazmak istemem. 5 yıldır tek bir arıza var ve arıza sebebi belli aşırı sarsıntı yapıyor ve resmen yürüyor, buna bağlı gürültülü çalışıyor. Bununla ilgili Teknik Servis en az 7-8 farklı sebep ürettiler. Sonuç yok.! Ek garanti sürecine geçebilmek için verilen sözler, tabii ki bu bir satış stratejisi taktik... Çünkü değişim imkanını ortadan kaldırmak. Koskoca Vestel'e hiç yakışmıyor. Yazıklar olsun.

28 Ocak 2024 17:11

Vestel değişim yapmamak için bize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor. Şikayetlerle ilgili birimden arayan Kibar hanımefendi kasa değişimi ve başka bir işlem daha yapılarak arızayı gidereceklerini, 6 ay içerisinde arıza tekrarlarsa değişim yapılacağına bizi ikna etmek istedi ancak teknik servisleri onların işini zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyor. Bana sorarsanız Teknik servis bu işi daha çok para kazanabilmek için kullanıyor. Şaka gibiler Çamaşır makinesi tadilatta iken verdikleri ikame makine o kadar çok ses çıkarıyor ve sarsılıyor ki sanki değiştirmeyin yenileri daha kötü der gibi çamaşır makinesi getirmişler. Vestel'e yakışmıyor.

23 Ocak 2024 11:34 (Şikayetten 23 saat sonra)

İsmail
27 Ocak 2024 20:25

Vestel Çözüm Merkezinden Arayan Kibar hanımefendiye Bizimle ilgilenen servisin kendilerini zarar ettirmek istediklerini anlatmaya çalıştım ama sanırım, makinemizin değişimi için bize getirdikleri ikame çamaşır makinesi bizi anlatamadığımızı anlatabilir. Sanırım Vestel'in yeni Bulaşık makineleri daha kötü daha çok ses çıkarıyor, sizin makineniz çok daha iyi demeye bizi ikna etmeye çalışıyorlar. Galiba ölümü gösterip sıtmaya razı etmek böyle bir şey olsa gerek. Vestel'E hiç yakışmıyor.

Vestel Çamaşır Makinesi 5 Yılda Bozuldu

Halil
02 Mart 14:52
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
26 Ocak 2024 18:49

Zeynep
19 Kasım 2024 19:55
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
11 Ekim 2023 22:25