TurkNet Kurulumunda Sorun Ve Eski Modem Satışı

Sedat
19 Aralık 2024 01:06

Kayınbiraderim TurkNet'e internet için başvuru yaptı. Kurulum yapılması için görevli gönderdiler. Daha önce oturduğumuz yerde fiber olduğundan biz modem almamıştık, gelip kendileri takmışlardı. Bunda da öyle olur diye düşündük fakat gelen görevli modem almanız gerekiyor. İsterseniz ben satabilirim, size gelmişken kurayım, ayarlarını yapayım. Eğer şimdi almazsanız bir dahaki sefere servis ücreti verirsiniz dedi. Biz de bu işleri pek bilmediğimizden tamam alalım o zaman dedik. Bize ayaküstü acele ettirip 300-500 TL'ye piyasada satılan eski Vodafone marka modemi 2.500 TL'ye sattı. Hem eski ürün, zaten sıfırı yokmuş, araştırdım eski bir modem, hem piyasadaki fiyatın 5-6 katına sattı hem de internet çekmiyor. Ayrıca şahıs modemi taktı, internet birazdan açılır dedi. Ben bildirdim dedi, 1 gün geçti. Açılmadı. Bunun üzerine kayınbiraderim zar zor müşteri hizmetlerine ulaştı. Tekrar başka görevli gönderdiler. İlk gelen şahıs kabloları ters bağlamış bina içinde. Yahu bu nedir, bu nasıl bir rezil iştir? Gönderdiğiniz adam yanında getirdiği çer çöp kendi ürünlerini insanlara satıyor, ayaküstü iteliyor desek daha doğru olur. Hem de işten anlamıyor. Merdivenaltı işletme gibi ucuz basit çalışan yolunda A.Ş hiç yakışmıyor. TurkNet'e derhal bu sorunun çözülmesini istiyorum. Bize gönderdiğiniz o şahısı arayın. Bize geldiği günü saati, nereye gittiği bellidir. Zaten kimi yönlendirdiğinizi siz bilirsiniz. Derhal bu çöp modemi aldırın, 2.500 TL'mi de iade edin.

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Sezer
15 Mart 2025 14:25
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Kabusu Ve Kesintilerle Boğuşma

19 Kasım 2024 15:49
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Kurulum Gecikmesi ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

Emirhan