TurkNet İnternet Hızımı Yükseltmiyor

Şamil
22 Ağustos 2024 23:46

5 ay önce Türk Telekom fiber altyapı çekti. 2 hafta gibi bir süre içerisinde dönüşüm işlemleri için TurkNet'e başvurdum ve "ekiplerimiz iletişime geçecek" denilmesine rağmen yaklaşık 4.5 aydır hiçbir gelişme yok. İnternet hizmetinizden memnunum ancak tek fiyat politikasıyla benim binamın altyapısı 1000 Mbps interneti destekliyor iken 1000 Mbps hız ile internete bağlanan bir bireyle benim gibi 44 Mbps hız alan bir bireyin 500 liralık bir fiyatı ödüyor olması makul gelmiyor.

Çekilen fiber altyapının Türk Telekom sahipliğinde çekildiğini ve altyapıyı çeken firma dışındaki firmaların en fazla 100 Mbps hız sunduğunu biliyorum ama sadece evime gelip kabloların doğruluğunu ve çalışabilirliğini kontrol etmek ve modem takmak için 4.5 ay bekletmenizi anlayamıyorum.

Başka bir internet sağlayıcısı, piyasada çok uzun bir süredir var olmamasına rağmen bu internet sağlayıcısını kullanan bir arkadaşıma dönüşüm işlemi talebi gönderdikten sonra 1 hafta içinde ulaşıp internet hızını yükselttiler ve bu firma aynı hizmeti neredeyse yarı fiyatına sunuyor.

Köklü ve senelerdir Türkiye'nin en hızlı internet sağlayıcısı seçiliyor olmanıza rağmen siz TurkNet'in böyle bir mağduriyete imza atıyor olması firmanızı ve müşteri memnuniyetinizi çok zedeleyici bir hareket sergiliyorsunuz demektir.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 04:45

23 Temmuz 2023 15:42

Serap
07 Temmuz 2025 18:19
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
05 Ağustos 2024 09:13
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
31 Temmuz 2023 16:50