Reşit sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 23:23

Aldığım data hattının irtibat numarası bana ait değil. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, sağ olsunlar çok ilgili davrandılar ama güncelleme yapmalarına rağmen uygulama üzerinde hala eski irtibat numarası görünüyor. Data hattıma ise SMS gitmediği için uygulamaya giriş yapamıyorum. Sorunumu nasıl çözeceğimi bulamadığım için son çare buraya yazıyorum.

25 Temmuz 2024 19:01

Turkcell data hattı aldım, irtibat numarası bana ait değil, müşteri hizmetleri güncelliyor ama onların sisteminde değiştiğini söyleselerde uygulama üzerinde eski tanımadığım irtibat numarası görünüyor. Buna ait ekran görüntüsünü başka şikayette ilettim önce resimdeki telefonların üzerini kararttığım için yardımcı olamayacağınızı numaralar görünürken resim atmam gerektiğini söylediniz, sizin cevabınızın altına o resmi ekledim ama belgeye eklemediğimi söyleyerek yine işleme almadınız. Zaten numaralar söylediğim gibi olduğu halde, bu ekran görüntüsünün çözüme nasıl bir katkı sağlayacağı tartışmalı olduğu halde bununla beni günlerce oyaladınız ve hiçbir işlem yapmadınız. Yeni şikayet kaydına resmi ekliyorum, ve rica ediyorum bu basit sorunu bile günlerce çözemeden Turkcell'e geçmek ister misiniz diye bana soru soran Turkcell artık sorunumu çözün lütfen. Bunu müşteri hizmetleriyle çözemiyoruz süreci teknik ekibin ilerletmesi gerekiyor.

22 Temmuz 2024 13:59

20 Temmuz 2024 07:58 (Şikayetten 8 saat sonra)

20 Temmuz 2024 08:54
20 Temmuz 2024 13:05

Ekte karartılmamış hali vardır

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Data Hattı İle Uygulama Şifreleri SMS Olarak Gelmiyor Kontrol Edemiyorum

27 Temmuz 2025 23:42

Turkcell Uygulamasına Giremiyorum SMS Gelmiyor!

28 Temmuz 2023 13:36

24 Kasım 2023 10:41