20 Haziran 2024 11:36

14.06.2024 tarihinde Turkcell online işlemler web sitesi üzerinden başvurusunu yaptığım 0532 3XX XX X3 numaralı adıma kayıtlı aboneliğin, başka bir operatörden Turkcell’e taşınarak e-sim kart ile hat aktivasyonu talebime ilişkin hâlâ tarafınızdan bir açıklama veya bildirim gelmedi. Konunun benim için aciliyeti hakkında, gerek müşteri hizmetlerini arayıp gerekse yaşadığım bölgede açık bulduğum Turkcell mağazalarından yardım talebinde bulunsam da maalesef hattımı aktive etmediler. Sözüm ona teknoloji hizmeti sunuyorlar.

20 Haziran 2024 11:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Haziran 2024 12:14

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

20 Haziran 2024 16:12

Ben sizden hala bir çözüm bekliyorum...

Turkcell’e Geçişte E-sim Hattım Günlerdir Aktif Edilmiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Berkay
31 Ağustos 2025 15:00
turkcelle-geciste-e-sim-hattim-gunlerdir-aktif-edilmiyor-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Aytaç
09 Ekim 2024 18:23
E-Devlet Aktivasyon Sorunu Ve Faturalandırma Mağduriyeti

12 Ağustos 2024 14:43
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Numara Taşıma Sonrası E-Sim Hattım Etkinleştirilemiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

17 Ağustos 2025 10:29
Numara Taşıma Sonrası E-Sim Hattım Etkinleştirilemiyor, Mağduriyet Yaşıyorum
numara-tasima-sonrasi-e-sim-hattim-etkinlestirilemiyor-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
Talha sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 20:14
E-sim Geçişinde Yaşanan İletişim Kesintisi Ve Destek Eksikliği