Canan sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Ve Fraktal Bilişim Online Uygulama Sorunu

Türk Telekom Ve Fraktal Bilişim Online Uygulama Sorunu
10 Haziran 2024 21:30

İndirimli tarife değil delirten tarife
Türk Telekom ve bayisi Fraktal Bilişim
3 Haziran 2024 tarihinde mevcut operatörden uygun tarife arayışındayken, Türk Telekom internet sitesinde online işlemler için özel tarifeler olarak gördüğüm bir tarife ile numaramı taşımak üzere Türk Telekom sitesinden başvuru yaptım ve 0850 560 09 16 numaralı telefondan 'Müşteri temsilciniz sizi arayacaktır' diye bir bildirim geldi. Hemen sonra bu numaradan arandım, daha sonra 0554*****44 40 numaralı telefondan da arandım. Sonra Türk Telekom ile görüştüğümü düşünerek kimlik bilgilerimi de vererek 'Kotasında Duran Tarife 10 GB' adlı paket için bilgi verdiler ve 12 ay taahhütlü olarak onayladım. Ancak hatta içinde Fraktal Bilişim firmasından sim kart kargosu geldi. O zaman anladım ki Türk Telekom değil, bir bayi iletişim kurmuş. Ancak Türk Telekom'da 'Müşteri temsilciniz arayacak' diyordu. Sonra 08 Haziran'da hattım açıldı ancak ne göreyim, 'Rakipsiz Kamu 4 GB' diye bir tarife tanımlamışlar. Türk Telekom ve iletişim kuran 0507********44 numaralı telefona yazıyorum, her yazdığımda 'Tamam, bilgi vereceğiz, ilgileniyoruz' diye arada cevap veriyorlar ama muhtemelen hiçbir şey yapmıyorlar. Bu durum oldukça rahatsız edici ve Türk Telekom adına yakışmayacak şekilde müşterisine sahip çıkmayan bir operatör. Bu durumun bir an önce düzeltilmesini istiyorum. Doğacak ekstra ücretlendirmelerden de sorumlu olmadığımı arz ederim.

26 Ağustos 2024 20:35

Daha önce online başvuru yapıp Türk Telekom aranıp hat taşıma işlemi yaptığımı verdikleri bilgiler dışında bir paket tanımlandığını ve sıkıntılı bir süreç yaşadığımı tarifenin sürekli üzerine çıktığını yazmıştım. Sonrasında sözde abonelik merkezi bana bir kod tanımlanacağını ve bu şekilde olması gerektiği hale geleceğini söylediler. Ancak sözde kaldı. Anladığım kadarıyla Abonelik merkezi dedikleri birim hat sahibine ilave ücret yansıtarak prim alıyor. İlave internet vermeyi boşverin ek paket almama ve internet limitim olmasına rağmen sürekli olarak fatura tutarı artıyor Türk Telekom'u arıyorum aldığım cevap bulunduğunuz yerde çekmiyordur interneti aşıyorsunuz. Peki ben hangi ek pakete ücret ödüyorum ve o ek internet nerede çekiyor. Bu olay çileden çıkartan bir uygulama.

12 Haziran 2024 18:03

Hala arayan yok beni arayan sözde müşteri temsilcilerini sürekli arıyorum ancak beni engellemiş olmalılar sürekli meşgul çalıyor. Türk Telekom başvuru merkezi birimiymiş yanlışlıkla açtılar M** Bey sizi arayacak dediler dün sabah ancak yine arayan yok bu hatta WhatsApp dan yazıyorum dönen yok. Ne yapayım dava mı açayım hata ya da danışıklı dövüşlerini düzeltmek için.

12 Haziran 2024 18:06

Ha bir şey daha var bende gözüken "Rakipsiz Kamu 4 GB "dedikleri tarifeyi nasıl yaptılar, kamu personeli olduğuma dair evrak mı var. Evraksız işlem yaptılar o zaman çünkü ben kamu çalışanı da değilim.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 16:25
Türk Telekom Numara Taşıma Şikayet

31 Temmuz 2024 17:25

28 Mart 2024 10:14

23 Ocak 2024 11:24
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 11:16

Türk Telekom Kategorileri