Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Taşınma Sonrası İnternet Bağlantı Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

13 Aralık 2024 16:38

Eylül ayının sonlarına yakın taşınmamızdan dolayı Türk Telekom'dan nakil talebinde bulunduk. Eski evimizde fiber altyapı vardı ve fiber internet kullanıyorduk. Yeni evimizde de duvarlarda fiber kabloları döşeli olsa da ev 0 olduğu için evde herhangi bir altyapı yoktu. Nakil talebinden 2-3 hafta kadar sonra Afyonkarahisar ambaryolu başındaki Türk Telekom mağazasına gittim ve internetin ne zaman geleceğini sordum. Onlarda beni Anıtpark karşısındaki ana binalarına yönlendirip oraya danışın dediler. Oraya gittiğimde ise konuştuğum memur bizim kazı ekiplerimiz kale görünmez tesisimizde. Oraya gidip oradan bilgi alın dedi. Aradım orayı da buldum. Girdim konuştum. Anlattım derdimi internet bizim için önemli eğer çabuk gelmeyecekse iptal edelim sözleşmeyi başka yerden alalım dedim. Ekim ayının sonuna kadar getirmeye çalışalım ama söz vermeyeyim dedi görevli. Gelen giden olmadı ve Twitter'dan şikayette bulundum destek hesaplarına. Geri dönüş yaptılar ve internet gelene kadar magnet modem alabilirsiniz dediler. İnternet ne zaman gelir herhangi bir açıklama yapmadılar. Kasım ayının 10 u gibi bir daha Türk Telekom binasına gidip magnet modem alayım dedim. Memura anlattım derdimi tekrar. Magnet modemi 1 ay kullansam bile modem kullanma ücretiyle beraber 1200-1300 lira bir ücret çıkıyordu. Memur da kazı ekiplerini arayıp tekrar altyapı ne zaman gelir diye soruverdi ve kasım oyunun sonuna kadar biter cevabını aldı. Bana iletti ve ben de birkaç hafta için 1300 lira masrafa girmeyim dedim çünkü mobilde de Türk Telekom kullandığımız ve modemimiz olmadığı için habire internet ek paketi almaktan çok zarara girdik. Ama gene gelmediler. Birkaç gün önce de tekrar Twitter dan şikayetlendim. Bu sefer de babamı arayıp tekrar magnet modem alabilirsiniz. Magnet modemden ücret alınmıyor denilmiş. Anlam veremediğimiz şekilde bizi maddi anlamda zarara sokan ve eksik hizmet aldığımızı düşünüyoruz. Çünkü taşındığımız yer şehrin merkezinde zaten. 3 ay kadar sürebilir olduğunu zaten biliyoruz ama en baştan neden bizi yalan söylemlerle mağdur ediyorlar. Gereğinin yapılması ve sorunun çözülmesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

03 Ocak 2025 00:10

Merhabalar. Maksimum süre olarak anlatılan 3 ayı geçeli 5-6 gün falan oldu. Yaklaşık da 100 gündür şehrin göbeğinde internetsiziz. Şikayetimin üzerine herhangi bir çalışma veya geri dönüş de olmadı. Afyon'daki kazı çalışmaları yapan firmayı arayıp sorup, altyapının sürekli gelecek denip gelmeme nedenini söylemenizi ve lütfen acilen bu altyapı sorunumuzu çözmenizi rica ediyorum

14 Nisan 2025 17:38

Süre 6 ayı geçtiği için otomatik olarak başvuru iptal olmuş, gelmez internetiniz dediler. İstersek tekrardan başvuru yapabilirmişiz. 6 ay daha boşuna bekletip 1 seneye tamamlamak istiyorlar galiba. Türk Telekom u bu plansız programsız ve sıfır hizmet odaklı çalışmasından dolayı tebrik ederim.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 19:08
Turkan sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 18:46
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2025 16:27

10 Ağustos 2023 13:37