Merve sonuçtan çok memnun

Trendyol'da Ki "Kampüs Kırtasiyem" Satıcısı

18 Eylül 2024 16:18

Trendyol'dan, "Kampüs Kırtasiyem" adlı Mardin merkezli satıcıdan aldığım dolma kalemin ucu eğik çıktı. Ürün elime ulaştığı anda kullanmadan gözle görülür bir eğiklik vardı. İçine de baktım, mürekkep takma yeri var mı, varsa eğik de olsa deneyeyim iade ile uğraşmayayım diye. Ama gördüm ki mürekkep kartuş takma yeri yok, doldurma yeri var. O sebeple resimlerini çekip iade talebinde bulundum. Bu arada o satıcıdan başka bir marka dolma kalem aldım, yanında kartuş da hediye etti, onu takıp denedim sorunsuz çalışıyordu. Trendyol'dan az önce arandım ve onlara ucunun eğik olduğunu göstermek için çektiğim fotoğraflarda çekim yaptığım kağıt/defter üzerinde kalem çizik izi olduğunu ve kalemi benim deneyip benim yamulttuğumu söylediler. Şaka gibi, ben ofis çalışanıyım, tabii ki de masamda kağıt kalem ve yazılar olacak! Resimden bunu görüp bir de üstüne üstlük suçlama yapıp denediğimi hatta ürüne mürekkep koyduğumu dahi söylediler! Benim elimde mürekkep dahi yok. Ve kalem 115 TL, yaptıkları bu çirkinlik sadece 115 TL için! Trendyol'dan da, o satıcıdan şikayetçiyim. Parasında değilim. 115 TL beni fakir de etmez zengin de etmez ama yalan söylenmesine tahammülüm yok.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
16 Nisan 2024 17:21
Trendyol.com (Sedef AVM) Spot Mağazacılığı
Trendyol.com (Sedef AVM) Spot Mağazacılığı

Trendyol'da İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Saygısız Satıcı

18 Mart 2025 10:05
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2025 11:09

Trendyol Siparişim Günlerdir Teslim Edilmedi Çözüm Sunulmuyor