30 Ekim 2024 19:18

Trendyol'dan aldığım elbise, resimde göründüğü gibi değildi ve kullanılmış olarak geldi. İade ettim ancak elbise tekrar bana gönderildi. Kullanılmış diyerek paramı vermemek için bahane ürettiler. Elbiseyi kullanmam zaten imkansızdı; gelir gelmez iade kodu oluşturdum ve sadece bir gece bende kaldı. Elbiseyi kullanmam için sürekli yıkamam ve giymem lazım, birkaç saat bende kaldı nasıl kullanılmış oluyor? Satıcı firmaya para iademi yapmalarını yazdım, aksi takdirde şikayet edeceğimi belirttim ama Trendyol mesajımı engelledi. Elbise bana geri gelince tekrar iade etmek istedim fakat iade kodu oluşturulmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, kullanılmış olduğu için iadenin kabul edilmediğini söylediler. Kargo teslim eder etmez iade kodu oluşturdum ve kargoya götürdüm. Bu kadar kısa sürede elbiseyi nasıl kullandım? Yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Elbise şu an bende ve kullanılmış üründe satıcı firmanın el izleri var. Tüketici Hakları'na şikayet ettim ve sonuç bekliyorum. Trendyol'u CİMER'e de şikayet ettim. Elbisenin üzerindeki satıcı firmanın paketleme yapan elemanlarının el izleri vardır, incelenmesini istiyorum. Kullanmış olsam sürekli yıkamam lazım, etiketi hala duruyor. Trendyol'dan bir daha alışveriş yapmayacağım, herkes şikayet yazsın ve bu uygulama kapatılsın. Başka uygulamalardan da alışveriş yapmıyorum, giderim kendi elimle seçer alırım. Bu bana büyük bir ders oldu ama bu durumu da yanlarına bırakmam, her yere şikayet ederim.

Zelal
Zelal

Şu an benim başıma geldi iade ettim bakalım

Ferize
01 Ekim 2024 09:45
Trendyol İade Kodu Vermiyor
Berna sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 22:20
Trendyol Satıcı İade Almıyor