Esin sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ürün Açıklamasında Yer Alan Bilgilerin Yalan Olması

Trendyol Ürün Açıklamasında Yer Alan Bilgilerin Yalan Olması
21 Kasım 2023 14:06

16.11.2023 tarihinde Trendyol sayfasından satıcısı Trendyol olan Airpods 3. Nesil cihazım ile ilgili başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum.
Ürünü sipariş etmeden önce ürün açıklama bilgisinde garanti süresinin 2 yıl olduğu yer almaktaydı. Ancak L7R9KWH2P4 seri numaralı cihazımı Apple üstünden kontrol ettiğimde çok farklı bilgiler öğreniyorum.
1) Bu ürünün faturasını Apple, Hepsiburada’ya kesmiş. (Oysa ben fatura ile ilgili dönüş sağladığımda faturayı yeniden düzenleyecek firmanın Trendyol olmadığını öğreniyorum. Açıkçası bu Trendyol markasına karşı güven kırıcı sonuçta Trendyol güvencesiyle aldığımı sanıyorum.)
2) Yine Apple tarafından ürünün 2022 yılı üretimli olduğunu öğreniyorum. 2 yıldır rafta bekleyen bir cihazı satın almış olmak bir tüketici olarak eminim sizlerde istemezdiniz. Apple garanti sürecimi değiştirmiş olsa dahi bu 2 yıldır rafta bekleyen ürün olmaktan çıkmıyor.
3) Bir fatura düzenlenmiş bu faturada ne t. C. Kimlik numarası ne de cihazın Seri numarası yer alıyor. Çalınma durumunda bana ait olduğunu kanıtlayan resmi bir kanıtım elimde yok. Apple ile bu konuyu görüştüğüm de bu durumun ivedilikle düzeltilmesi gerekliliğinin bilgisini aldım.
4) Canlı destek hizmetlerine bağlandığımda faturanın düzeltilmesi için satıcı Trendyol olsa dahi yetkili garanti servisinin düzeltmesi gerektiği tarafıma belirtilmiştir. Ben bu konuda oysa Trendyol firması ile iletişime geçtim satıcısı Trendyol olan bir ürünün düzeltilmesi için başka bir firma ile iletişime geçecek kişinin ben olmadığımı düşünüyorum.
Ayrıca bu satılan ürünün 2022 model olması konusundan çok rahatsızlık duyuyorum ve ürünümün satış bilgilerinde yer alan 2 yıllık garanti kapsamında olan bir cihaz ile değiştirilmesini talep ediyorum. Ancak çağrı merkezlerinden bir yetkili ile iletişime geçmek ne mümkün (! )

26 Temmuz 2024 13:53

Emircan
19 Ocak 2024 18:07
Trendyol 3. Nesil Airpodsum Hatalı Ve İkinci El Geldi.
Trendyol 3. Nesil Airpodsum Hatalı Ve İkinci El Geldi.
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
06 Ağustos 2025 19:23
Trendyol'dan Satın Aldığım Airpods Sahte Çıktı, Mağdur Oldum!
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 13:39
Trendyol'dan Satış Sonrası Hizmet Hayal Kırıklığı
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 20:44

Trendyol Kategorileri