Damla sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Trendol Sayfa Kapaması

Trendyol Trendol Sayfa Kapaması
01 Mart 2024 19:15

Ben iki aydır Trendyol üzerinden satış yapmaktaydım (kadın çantaları). Bir ürünün imitasyon satışının yasak olduğunu bilmiyordum ve hiçbir uyarı almadım. Fotoğrafları yüklediğimde, manuel olarak kabul edilmesine rağmen, bir gün 'ihlal yaptınız' denilerek gece gündüz emek verdiğim sayfam süresiz olarak kapatıldı. Ne bir uyarı aldım ne de başka bir işlem yapıldı. Bu işi evimden yürütüyordum ve paranın üç ay sonra ödeneceği söylendi. Tüm emeklerim boşa gitti. İtiraz etmeme rağmen kabul edilmedi. Evet, ürünün satışı yasakmış; ancak neden bir uyarı almadım, neden ürünlerim yüklendi ve neden süresiz olarak sayfam kapatıldı anlamıyorum. Çok mağdurum.

04 Mart 2024 11:42

Ben Trendyol'a satıcıydım sayfamı uyarısız kapattılar bana gelen bir iade ürün vardı ürün bayağı hasarlı bu üründe fotoğrafları az yüklediniz diye iadeyi kabul ettiler bu ürünleri kargo firması yapmıştır diye orayı şikayet etmemi söylediler Allah aşkına bu ürünleri bu hale kargo nasıl getirebilir

03 Mart 2024 12:15

Sayfamı kapatmaları yetmediği gibi bir de hasar görmüş ürünü reddetmiştim ürünü kabul etmişler maddi manevi çok mağdur oldum resmen ürünlere bile isteye zarar vermişler fotoğraflarıyla sunmama rağmen ürün elimde kaldı kime satacağım ben bunu diyorum cevap yok yetkiliye aktar diyorum yetkili yok

Ömer
Ömer

Bende yaklaşık 1 yıldır bayan çanta satısı yapıyorum 4 gün önce benimde hiçbir şey söylemden kapandı 170 tane ürün gönderdim bunun 40 tanesi yurtdusunda Azerbaycan Kuveyt suuadi Arabistan ve Kuveyt'e. O kadar saçmaladılarkı anlatamıyorum muhatap bulamıyorsun bunu müşteri temsilicisi zaten çözemez üst birime aktarın diyorum kimseyle konuşamazsın diyorlar madem yasaklı ürün sızın onay sürecinden geçip listeliyoruz onay vermeseydiniz diyorum cevap veremıyoalr demem o ki 2 aydır olduğunuza şükredin 1 yıllık emeklerim gitti burası var diye diğer platformlarla ilgilenmedim bile ama hiçbir şekilde sorumlusu kimse hakkımı helal etmiyorum size de çok geçmiş olsun.

Damla
Damla

Evet çok haklısınız toptancılarla diyalog kurduk bütün parasını malını ortaya koyan çok ciddi paralar yatıran arkadaşlar olmuş dediğiniz gibi o zaman neden onaydan geçiyor neden uyarı verilmiyor çok mantıksız ve ödemeler durduruluyor size de çok büyük geçmiş olsun

26 Şubat 2024 16:10
Trendyol Satıcı Olmak Çok Zor
Azat sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Satıcı Sayfası Kapanması Yetkili Belge Olmasına Rağmen

06 Şubat 2024 19:59