Celal sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 15:28

Trendyol dan aldığım 2134577116 sipariş numaralı Xiaomi Watch S1 active akıllı saatteki arıza sebebiyle Trendyol aracılığıyla iade inceleme talebinde bulundum. Ürünü kargo firması ile Trendyol'a gönderdim. 21 iş gün incelemesi olduğu söylenildi. Ve tam 21. İş gününde iade reddi ile arızalı ürün tarafıma tekrar kargo ile gönderildi. Ürünün yanında teknik servis kağıtları vardı. Ancak ürünle alakalı iade reddi ile alakalı hiçbir şey yazmıyordu. Trendyol asistan ile görüştüm, teknik servisi arayın denildi. Aradığımda ürünün kendi garantilerinde olmadığı için incelenmeden reddedildiğini söyledi. Ürün Trendyol deposundan hem yanlış teknik servise gönderiliyor. Yanlış olmasına karşın 1 ay ürün boşuna bekletiliyor. Trendyol bu konu ile ilgili hiçbir işlem yapmayıp doğru teknik servise yönlendirmeyip işlem yapılmamış arızalı ürünü tarafıma gönderiyor. Arıza sebebi koşu modunda ekran hatası vermesi iken şu an hiçbir şekilde ürün çalışmıyor. Ürün 1 ay boyunca incelenmediyse arızalı ürünü daha da sorunlu hale getirip hiç açılmayacak vaziyete kim getirdi. İncelemeye gönderirken yazmış olduğum ürün hatalarını içeren rapor yazısını da yırtılmış vaziyette tarafıma gönderilmesi hiçbir işlem inceleme yapılmayıp daha da arızalı ürünü tarafıma göndermek bozuk ürünü kafama fırlatmakla bir fark yok. Durum Dalga geçmekten hiçbir farkı yoktur. Müşteri hizmetleri Trendyol depodan kaynaklandığını söyledi. Sorumlularla ilgili şikayet talebi yapamayacağımı söyledi. Bana bir tekrardan iade kodu verip ürünü kargolamamı söyledi. Ancak ürünün tekrar doğru teknik servise iletilmesiyle ilgili garanti veremeyeceğini söyledi. Şikayetçi olamıyormuşum ve garantide veremiyorlarmış. Ben neden bu durum ile aylarca uğraşmak zorundayım. Neden ürün değil de dert sahibi yapıyorsunuz? Ürün daha 6 ay daha olmadan sözde Trendyol garantisinde iken neden kimse işini düzgün yapmıyor ve müşteriyi mağdur ediyorsunuz?

Kader
12 Ağustos 2023 13:09

Emre
04 Şubat 12:24
Trendyol'da Hayal Kırıklığı: Güvenimi Sarsan Saat Arızası

Fatma
02 Ekim 2023 12:46
Trendyol IMEI Numarası Olmayan Cihaz Satışı
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
26 Eylül 2023 22:25
Trendyol Akıllı Saat İademi Kabul Etmiyor Ve Arada 2650TL Fark Var!
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Sorumsuzluğu Ve Trendyol'dan Destek Alamama

Hayriye