Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Satıcıya Soru Soramama ve İstek Reddedilme Sorunu

03 Ekim 2024 18:03

Satıcıya soru sormak istiyorum ama sürekli reddedildi diyor. Soru soramıyorum. Ürün hakkında bilgi alamıyorum. Farklı farklı satıcılara mesaj yazıp deneme yaptım olmuyor. Sürekli reddedildi diyor. Bir de üzgünüz şu an İsteğinizi gerçekleştiremiyoruz problemi ile karşı karşıyayım. Bu iki sorunu düzeltirseniz sevinirim

08 Ekim 2024 10:46

Reddedildi olayı düzeliyor geri aynısı oluyor fakat şimdi tekrardan üzgünüz şu an İsteğinizi gerçekleştiremiyoruz problemi var bu ikisi sürekli düzelip bozuluyor

07 Ekim 2024 18:36

Düzelmedi

07 Ekim 2024 17:57

Maalesef aynı bazen akşam yarım saat düzeliyor sonra yine aynı hiçbir şey yapamıyorum aylardır ürün hakkında bilgi alıp soru soramıyorum

07 Ekim 2024 17:55

Satıcıya soru sormak istiyorum ama sürekli reddedildi diyor düzelmişti tekrar aynı neden böyle kalıcı bir çözüm bulursanız çok sevinirim ürün alıyorum soru soramıyorum hangi satıcı olursa olsun lütfen acil bir çözüm aylardır aynı şeylerle uğraşıyorum bir saat düzeliyor tekrar aynı şey oluyor

06 Ekim 2024 15:31

Aynı düzeliyor tekrar reddedildi diyor kalıcı bir çözüm lütfen 🙏🏿

06 Ekim 2024 02:47

Hiçbir şekilde düzelmiyor Lütfen yardımcı olun üzgünüz şu an İsteğinizi gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hangi satıcıya yazarsam yazayım aynı şey ile karşı karşıyayım. Hiçbir satıcıya mesaj yazamıyorum. 3 4 ay önce de oldu ve hala o satıcıya mesaj yazamıyorum. Lütfen zor durumdayım

06 Ekim 2024 02:41

Üzgünüz şu an isteğinizi gerçekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyiniz sorunu çıkıyor sürekli 4 5 ay önceki satıcıya hala mesaj yazamıyorum ve dünden beri gene aynı. Hiçbir şekilde düzelmiyor Lütfen yardımcı olun hiçbir satıcıya soru soramıyorum ürün hakkında yorum yapamıyorum

06 Ekim 2024 00:27

Şu an İsteğinizi gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyiniz sorunu çıkıyor sürekli. Her 2 günde bir birkaç ay önce olan şey hala düzelmedi Bir satıcı ile ilgili şimdi diğer satıcılarda da aynı şey oluyor ve sürekli mesaj reddediliyor Lütfen bir el atın teşekkürler ederim

06 Ekim 2024 00:24

Trendyol da sürekli şu an isteğinizi gerçekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyiniz diye mesaj geliyor. Ama bu sürekli oluyor günlerdir mesaj yazıyorum Bir de sürekli mesajlarımı reddediliyor bir bakıyorsunuz mesaj yazıyorum normale dönmüş bir bakıyorum ertesi gün mesaj reddediliyor ve de sürekli İsteğinizi gerçekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyin Her gün aynı şeyi yaşıyor Ne zaman düzelecek tamamen

05 Ekim 2024 22:40

Bir gün düzeliyor 2 gün gene aynı sürekli bu sorunu yaşıyor Lütfen bir el atın teşekkür ederim satıcıya mesaj yazamıyorum soru soramıyorum alacağım ürünü alamıyorum her iki güne bir aynı sorun

05 Ekim 2024 18:53

Neden satıcıya bir soru sorduğunda mesajım reddedildi diyor düzelmişti tekrar aynı şeyi yaşıyorum ya Bunun neden tekrarı oluyor bir çözüm bulursanız sürekli bu problemle karşı karşıya kalıyorum bir de ürünle ilgili satıcıya soru soracağım zaman üzgünüz şu an İsteğinizi yerine getiremiyoruz Lütfen yani iki güne bir bu sorunla karşı karşıyayım mesajlarım reddedilmesin

05 Ekim 2024 17:33

Şu an isteğinizi gerçekleştiremiyoruz lütfen daha sonra tekrar deneyiniz sorunuyla karşı karşıyayım. 3 4 ay önce de aynı sorunu yaşadım başka satıcı ile hala çözülmedi. Şu an da aynı şeyi yaşıyorum. Denemediğim yol kalmadı lütfen yardımcı olun ürün aldığım satıcıya soru soramıyor hiçbir şey yapamıyorum.

03 Ekim 2024 20:38

Lütfen sürekli bu durumla karşı karşıya kalıyorum Lütfen bir çözüm bulun hala aynı

03 Ekim 2024 19:08

Aynı sorun çözülmedi

03 Ekim 2024 21:55

Ne zaman düzelecek sürekli mesajlarım reddedildi diyor hangi satıcı hangi marka olursa olsun zaten bu ara ara oluyor neden

Trendyol Mesajlarım Reddedildi Diyor

Nurhan