Dyson Trendyol Dan Aldığım Ürünün Faturasını Kabul Etmemesi

06 Ağustos 2024 14:55

16 Mart 2024 tarihinde Trendyol'dan Dyson v15 aldım. İlgili satıcı trend shop. Garantisi Dyson Türkiye garantili olduğu bilgisini alarak aldım. Ürünümde sorun olduğu için Dyson müşteri hizmetleri hizmetlerini aradığımda faturada Dyson logosu olmadığı için hizmet veremediklerini söylediler. İki firma arasında kaldım Trendyol bizim faturamız bu diyor Dyson elimdeki faturayı kabul etmiyor.

06 Ağustos 2024 23:20

Trendyol'dan bir yetkili aradı elimdeki fatura geçerli olduğunu söyledi. Bende ilgili satıcı trendshop ile iletişime geçtiğimi ilgili satıcı dysonun kabul edeceği alış faturasını vereceklerini söyledi. Ancak firma talep açmamı söyledi tekrar talep açtığımı söyledim ancak talebi görüntüleyemediklerni ilettiler. Bu bilgiyi arayan kişiye söyledim ancak hiç ilgilenmeyip 3 iş gününde dönüş sağlanır. Talebiniz ulaşmamış olabilir dediler. Trendyol hiç yardımcı olmadı.

07 Ağustos 2024 08:23

Trendyol'dan bir yetkili aradı elimdeki fatura geçerli olduğunu söyledi. Bende ilgili satıcı trendshop ile iletişime geçtiğimi ilgili satıcı Dyson kabul edeceği alış faturasını vereceklerini söyledi. Ancak firma talep açmamı söyledi tekrar talep açtığımı söyledim ancak talebi göremediklerini ilettiler. Bu bilgiyi arayan kişiye söyledim ancak hiç ilgilenmeyip 3 iş gününde dönüş sağlanır. Talebiniz ulaşmamış olabilir dediler. Trendyol hiç yardımcı olmadı.

07 Ağustos 2024 18:42
Ruken sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'un Ek Garanti Mağduriyeti

12 Şubat 2025 17:48

Gökçe
24 Ocak 2025 20:39
Üner sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2025 13:15
Dyson Ürünü Ve Trendyol'un Çözüm Süreci