Gamze sonuçtan çok memnun

Turkcell Superonline Teknik Destek Mağduru Arıza Bildirimi Ve İletişim Sorunları

26 Ekim 2024 15:37

Turkcell Superonline arıza bildirimi wan ışığımız yanmıyor. Bir kablo değiştirmeye gelecekler günlerdir bekliyoruz. Dalga geçiyorlar. Resmen aramadıkları halde sizi aradık ulaşamadık diye sürekli mesaj gönderiyorlar. 10 gündür bir teknik destek aramadı. Numarasını kaç kere aradık müşteri temsilcisi ile görüştük sürekli aciliyetinizi bildiriyoruz arıza kaydı açıyoruz deyip onlarda geçiştiriyorlar. Dalga geçiyorlar. İnsanla Tüketici Hakları neresi olursa olsun şikayet edeceğim beni 100 kere arayıp uğraştırdınız iki çocuğumla sizde uğraşın.

26 Ekim 2024 15:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

28 Ekim 2024 14:38

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili sizi 28.10.2024- 14.35' de aradık ancak ulaşamadık. Bu numaradan sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

28 Ekim 2024 15:50

Merhaba Gamze Hanım, Şikayetinizle ilgili 28.10.2024 tarihinde sizi arayarak görüştük ve sorunun çözümlendiği teyidini aldık. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Gamze
Gamze
25 Mayıs 2025 10:50

Teşekkür etmiyorum kaç kere aradığımız halde sorunumuz 2 hafta içerisinde çözüldü şikayet vara yazdıktan sonra gelip hallettiler

15 Temmuz 2023 01:21
Barış sonucu yetersiz buldu

14 Şubat 2024 00:04
Turkcell Superonline Bağlantı Sorunu (10 Günlük Deneyim)

14 Kasım 2023 17:33
Ece sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 14:41

Superonline Kategorileri