Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Servis Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Kumtel Servis Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
30 Aralık 2024 12:48

Kumtel'den aldığım aspiratör için Kumtel servisini aradım, bacasız kullanacağımı söyledim. Aspiratör filtresinin 400 TL, takma ücretinin ise 150 TL olduğunu söylediler ve kabul ettim. İlk servisi aradığımda bana ücretsiz takılacağı söylenmesine rağmen, daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımda yetkilisi, 'servislerde değişiklik gösterir' dediler. Buna rağmen ücreti kabul edip randevu aldım. Servis geldi ve sığmadığını iddia edip, '2 dakikada karoları kestirin, olmuyor' deyip bıraktılar. Oradan daha önce Bosch marka aspiratör çıktığını söylediğimde, 'Git Bosch al o zaman' deyip bırakıp gitti. Aspiratör ölçüleri standarttır. Bana bu filtreyi almazsan yılbaşından sonra 600 TL olur deyip filtreyi sattı ama fatura vermedi. Aynı zamanda nasıl olmaz, oradan aspiratör çıktı dediğimde, 'İade et' dedi. Ben de bunun iadesinin yetkili servisten yapılabileceğini söylediğimde, 'Hayır, biz bir şey yapamayız, aldığın yere yap' dedi. Oysa onların rapor edip uygun olmadığını belirtip iade almaları gerekirdi. Kumtel mağduruyum. Servis ve müşteri temsilcileri son derece kaba, paketi de açıp bırakıp gittiler. Kumtel tarafından mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum.

30 Aralık 2024 13:02 (Şikayetten 14 dakika sonra)
29 Ocak 2025 17:49

Bir ay geçmesine rağmen arayıp size dönüş yapacağız denmesine rağmen hiçbir çözüm üretilmedi.

Deniz
22 Aralık 2023 22:56
Kumtel Yetkili Servisi Servis Raporuna İşlenmeyen Ücretler
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
05 Eylül 2023 23:41

25 Şubat 2025 21:26
Kumtel Ve Servis Sorunu!
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Servisi Ve Yanıltıcı Filtre Satışı

Osman
04 Aralık 2024 18:35
Kumtel Servisi Ve Yanıltıcı Filtre Satışı
Zöhre sonuçtan hiç memnun değil

Zöhre
15 Ocak 2024 11:59